marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 6 gesturi romantice din filme pentru care poti face inchisoare!

Ne traim viata de multe ori dupa cum vedem filme, dar e bine sa fim constienti ca multe gesturi aparent romantice pot fi in realitate ilegale si periculoase.

Top 6 gesturi romantice din filme pentru care poti face inchisoare!

articole relationate

6. Sa fugi printre oamenii de securitate din aeroport pentru a-ti declara iubirea

Love Actually sau Liar, Liar sunt doar cateva din filmele in care am vazut cum barbatul amorezat alearga nebuneste prin aeroport pentru a ajunge la iubita sa. Pentru un ultim sarut, pentru o ultima incercare de impacare, scopul de fapt conteaza prea putin. Gestul e relevant.

In realitate, o asemenea nebunie iti poate aduce pana la 1 an si jumatate in inchisoare, asta daca ai norocul sa nu se traga in directia ta!

Un gest ca-n filme a fost facut de un barbat din New Jersey care a trecut de bariera de securitate pentru a-i da prietenei un sarut de ramas bun. Totul s-a intamplat de Craciun, exact ca in orice comedie romantica din cinematografe. Finalul a fost un pic diferit, pentru ca atunci cand au aflat de eroare din sistem, terminalul a fost inchis si 200 de zboruri au fost amanate sau anulate.

5. Viol prin frauda

Incadrarea juridica suna rau. Termenul cu siguranta n-ar fi fost folosit in filme precum Revenge of the Nerds unde un barbat isi pune o masca, o convinge pe o fata ca e prietenul ei si face dragoste cu ea pentru a ii demostra ca el e alesul. Sau ca in filmul Overboard, unde personajul lui Kurt Russel o convinge pe amnezica Goldie Hawn ca este in realitate sotia lui. In realitate, Raymond Mitchell este punctul de reper. Barbatul suna femeile, le vorbea in soapta si se dadea drept prietenul lor. Le spunea sa il astepte legate la ochi, iar femeile il credeau. Cand a fost prins, s-a ales cu 15 ani de inchisoare! Infractiunea este condamnata de multe state si este denumita viol prin frauda.

4. Leaga-l pe barbat

O femeie in calduri, un barbat nehotarit si o pereche de catuse. Combinatia ideala pentru a descoperi dragostea adevarata sau cel putin asta ne sugereaza filme precum Wedding Crashers. Daca personajul lui Vince Vaughn a sfarsit prin a se indragosti de femeia care l-a violat, realitatea nu recomanda un asemenea gest. 2% dintre violurile din lume sunt comise de ... femei. O tanara din Norvegia chiar a stat 9 luni in inchisoare pentru ca i-a facut sex oral unui barbat care dormea. Daca vi se pare o crima fara victime, nu va mai imaginati ca femeia in cauza arata ca Charlize Theron.

Afla aici toate cele 6 gesturi!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies