marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top zece vedete care si-au neglijat parul pe covorul rosu

Vedetele incearca de fiecare data cand apar pe covorul rosu sa fie cat mai bine puse la punct si niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii. Probleme este ca, indiferent cat de mult s-ar stradui, se intampla uneori sa o dea in bara si sa le scape unele detalii.

Top zece vedete care si-au neglijat parul pe covorul rosu

Din nefericire, imaginea in care nu au aratat perfect o sa le bantuie ani buni, pentru ca lucrurile negative sunt mult mai usor si mai bine retinute decat cele pozitive. Asa se intapla si cu celebritati care au aparut pe covorul rosu cu un aspect al parului cel putin ciudat.

Angelina Jolie – Oscar 2000

Actrita a avut o aparitie demna de Morticia din Familia Adams, cu un par negru mult prea lung si rar, lasat desfacut sa-i atarne spate.

Winona Rider – Oscar 2001

Vedeta se pare ca nu utilizeaza produse de styling, altfel nu se explica de ce a aparut pe covorul rosu cu un coc de gospodina.

Vanessa Williams - Globurile de Aur 2007

Volumul parului este atat de mare incat nu incape in totalitate in fotografie, ceea ce face ca imaginea ei sa fie una foarte nenaturala.

Miley Cyrus - Premiile Grammy 2008

Mesele nu aveau exact aceeasi nuanta cu parul ei si bucolele aveau un aspect foarte neglijent.

Vezi pe www.acasatv.roun top al celor mai nereusite aparitii din ultimii zece ani!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies