marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai sexy barbati din lume. Jamie Dornan, starul din Fifty Shades of Grey, ocupa prima pozitie

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, invingandu-l pe Benedict Cumberbatch, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour.

Topul celor mai sexy barbati din lume. Jamie Dornan, starul din Fifty Shades of Grey, ocupa prima pozitie


Jamie Dornan,
in varsta de 32 de ani, protagonistul thrillerului erotic "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care va avea premiera la nivel mondial pe 13 februarie, s-a clasat pe primul loc in acest sondaj, potrivit Glamour.

 

 


In clasament, Jamie Dornan este urmat de actorul Benedict Cumberbatch. Pe locul al treilea s-a clasat Tom Hiddleston, interpretul personajului negativ Loki din pelicula "Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World".

 

Locul al patrulea a revenit actorului Robert Pattinson, celebru pentru rolul din franciza "Saga Amurg/ The Twilight Saga", iar Henry Cavill, noul Superman, din filmul "Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", s-a clasat pe locul al cincilea. In top au mai fost inclusi membrii trupei One Direction, actorul si cantaretul Jared Leto, muzicianul Pharrell Williams, Liam si Chris Hemsworth, Johnny Depp si Orlando Bloom.

 

 

 

 

 

Jamie Dornan, nascut pe 1 mai 1982 in Irlanda de Nord, Marea Britanie, este actor, muzician si model. A interpretat rolul Axel von Fersen in filmul "Marie Antoinette" regizat de Sofia Coppola in 2006, iar apoi a aparut in mai multe seriale de televiziune, cum ar fi "Crimele din Belfast/ The Fall" si "A fost odata ca niciodata/ Once Upon A Time". Dornan este protagonistul ecranizarii romanului erotic de succes "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", in care interpreteza rolul lui Christian Grey. Pelicula va avea premiera la nivel mondial, inclusiv in Romania, pe 13 februarie.

Jamie Dornan si sotia lui

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies