marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney a ajuns cersetor: topul celor mai tari farse ale sale.Cum i-a facut actorul de ras pe Ryan Gosling si Evan Rachel Wood

Gorgeous George (Chipesul George) asa cum este alintat actorul de 50 de ani de presa americana a fost protagonistul unui pictorial inedit pentru LA Times Magazine unde a vorbit despre sansele sale la Oscar din acest an si despre celebrele glume cu care isi ia la tinta colegii de breasla.

George Clooney a ajuns cersetor: topul celor mai tari farse ale sale.Cum i-a facut actorul de ras pe Ryan Gosling si Evan Rachel Wood

Imbracat ca un clown/cersetor si murdarit cu ajutorul machiajului Clooney se pregateste de cel de-al doilea Oscar din cariera dupa cel primit in 2005 pentru rolul secundar din Syriana.

Cunoscut ca un tip caruia ii place sa faca farse actorul a fost dat in gat de frumoasa actrita Evan Rachel Wood, colega sa din drama politica The Ides of March care a dezvaluit cateva dintre cele mai recente glume ale lui Clooney.

Evan Rachel Wood ( 24 de ani) a povestit ca in timpul filmarilor de la The Ides of March, pentru al carui scenariu Clooney a fost nominalizat la Oscar in acest an, starul a provocat-o sa cante si sa danseze pe melodia lui Justin Bieber - "Baby". Fara ca aceasta sa stie, Clooney a filmat-o in secret iar apoi i-a trimis DVD-ul cu mesajul: "Bucura-te de el!"


"Este un om generos. Vrea ca toata lumea in jurul lui sa fie fericita si adora sa faca astfel de glume" a povestit actrita.

Clooney nu s-a oprit aici: urmatorul la tinta a fost colegul din The Ides of March, Ryan Gosling caruia, in timp ce ii dadea indicatii regizorale, i-a udat pantalonii in zona slitului. Toate femeile de pe platou au avut ce sa vada.  "A fost incredibil de amuzanta faza" a povestit chicotind actrita in revista LA Times.

In 2004, in timpul filmarilor pentru Ocean's Twelve, Clooney  i-a lipit pe masina lui Brad Pitt o foaie pe care a scris "Penis mic la bord". Acesta a condus minute bune prin Los Angeles spre amuzamentul trecatorilor. Tot atunci, actorul l-a scos din minti pe producatorul peliculei si bunul sau prieten Jerry Weintraub, caruia i-a furat camasa preferata ( una din matase aurie, foarte scumpa) si i-a trimis-o de ziua lui cu un penis mare desenat pe spate si cu semnaturile a peste 30 de staruri ca Brad Pitt, Matt Damon sau Don Cheadle.

 

George Clooney alaturi de Ryan Gosling si Evan Rachel Wood


Mai sunte 3 saptamani pana la gala celor mai ravnite premii din industria filmului, iar George Clooney este in fruntea listei la categoria cel mai bun actor cu unul dintre cele mai umane roluri ale sale, cel din  The Descendants unde joaca rolul unui tata ce ramane vaduv si e obligat sa se apropie de cele doua fete instrainate ale sale. Actorul se lupta la categoria cel mai bun rol masculin cu Gary Oldman (Tinker Tailor Soldier Spy),Brad Pitt ( Moneyball) si Jean Dujardin ( The Artist).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies