marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul filmelor preferate de romani saptamana trecuta

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2  a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 925.837 de lei ( 300.000 de dolari)

Topul filmelor preferate de romani saptamana trecuta

In capitolul final din seria "Harry Potter", tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry, Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.


Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2  ultimul film al fenomenului mondial ce are la baza romanele lui J. K. Rowling, este si cel mai spectaculos de pana in prezent, oferind pentru prima oara spectatorilor o experienta cinematografica unica, datorata inaltei tehnologii 3D si IMAX 3D. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution.

Pe pozitia a doua in box office-ul romanesc s-a clasat filmul Profa rea, dar buuuna, care a avut incasari de 213.667 de lei si 12.843 de spectatori. Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara pentru care pur si simplu nu exista nota 4. Vorbeste urat, nu are scrupule si este cam indecenta. Se imbata, se drogheaza si abia asteapta sa se marite cu un barbat bogat, ca sa poata sa-si ia adio de la slujba ei din gimnaziu. Cand o paraseste logodnicul, ea isi pune in gand sa-l cucereasca pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care, pe langa faptul ca e frumusel, mai este si bogat.


Pe locul al treilea s-a clasat liderul de weekend-ul trecut,Transformers 3, care a avut incasari de 200.261 de lei si 9.330 de spectatori. Cu o actiune desfasurata pe fondul unui iminent dezastru nuclear, al treilea film din franciza "Transformers" este regizat de Michael Bay.


Pe pozitia a patra s-a situat premiera Winnie de Plus, care a avut incasari 101.175 de lei si 6.228 de spectatori. Studiourile Walt Disney se intorc in Padurea de 100 de acri cu Winnie de Plus, o poveste plina de aventuri - cu Winnie si prietenii sai Tigru, Iepure, Purcelus, Bufnita, Kanga, Roo si, nu in ultimul rand Aiurel, care si-a pierdut coada -, pentru a-i incanta pe micutii de pretutindeni.


Locul al cincilea a fost ocupat, weekend-ul trecut, de filmul Larry Crowne , care a avut incasari de 53.603 de lei si 2.737 de spectatori. Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hypermarket pentru care lucrase inca de cand parasise marina americana. Dar acum, cu demisia in brate, cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber obtinut pe neasteptate, Larry nu are alta varianta decat sa asculte sfatul bunilor sai prieteni si vecini Lamar (Cedric the Entertainer) si B'Ella (Taraji P. Henson) si sa se intoarca la scoala, la colegiul de stat, ca sa o ia de la inceput.

In total, weekend-ul trecut, cinematografele romanesti au avut incasari de 1.682.607 lei si 85.362 de spectatori.

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies