marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul povestilor INCREDIBILE de la GOT TALENT: cum sa castigi 1 milion de $ la 11 ani! AICI castigatorii de la primele editii din 14 tari!

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la marea finala de la "Romanii au talent"  - show-ul TV care a cucerit planeta cu variante in peste 30 de tari si care i-a adus lui Simon Cowell (unul dintre creatorii francizei) peste 66 de milioane de dolari.

Topul povestilor INCREDIBILE de la GOT TALENT: cum sa castigi 1 milion de $ la 11 ani! AICI castigatorii de la primele editii din 14 tari!

Iata o lista cu primii castigatori si talentele lor incredibile cu care au fermecat pe toata lumea la prima editie.

1.In Argentina marele premiu la "Got Talent" este de 100.000 de dolari. Show-ul a ajuns la al treilea sezon. Primul a fost castigat de comicul Martín Bustos.


2. In Australia "Got Talent" a debutat in 2007 cu celebra Dannii Minogue in juriu. Marele premiu pentru show-ul ajuns la al patrulea sezon este de 220.000 de dolari. Prima editie a fost castigata de minunea de 12 ani - Bonnie Anderson.



3. In China, Got Talent a ajuns la a doua editie. Prima a fost castigata de un pianist fara brate - Liu Wei care a inceput din acest an un turneu mondial in tari precum Franta, Italia si Austria.


 


4. In Danemarca show-ul a debutat in 2008. A doua editie a fost castigata pentru prima data in istoria formatului de un rapper - Kalle Pimp.  Premiul este de aproximativ 100.000 de dolari

Prima editie daneza a fost castigata de un cuplu de dansatoare numite Robotdrengene.


 

 

5. Versiunea finlandeza a show-ului a debutat in 2007 cand premiul de 30.000 de euro a fost castigat de beatboxerul de 18 ani  Aleksi Vähäpass

6. In Franta versiunea "Incroyable Talent" a fost lansata in 2006. Premiul de 150.000 de euro a fost castigat de dansatorul Salah care a venit in turneu si in Romnia.


Printre castigatorii din 2008 a fost si pustoica de 14 ani, Caroline Costa, care a impresionat pe toata lumea cu hitul Christinei Aguilera - Hurt!

7.  Omul care  a uimit Germania cu talentul sau in 2007, la lansarea show-ului, a fost un cantaret de opera de 19 ani - Ricardo Marinello. Marele premiu a fost de 100.000 de euro.

8. In India primul castigator al programului a fost grupa de dans 'Prince Dance Group' -  format dintr-un grup de dansatori din Orissa.

9. In Italia prima editie a showului a fost castigata de acrobatii de la Truzzi Volanti.


10. In Olanda premiul de 100.000 de euro a fost luat  in primul sezon de gimnasta de 14 ani - Daniëlle Bubberman.

 

11. In Norgevia a impresionat la prima editie un cantaret de 19 ani - Erlend Bratland care a luat marele premiu.


La editia din acest an a facut senzatie romanul Bogdan Alin Ota care a cucerit juriul si publicul cu talentul sau la pian.

Tot in 2011 un pusti de 10 ani a ajuns in cadrul aceluiasi show vedeta pe net cu dansul sau incredibil:

12. In Spania primul castigator din serria Got talent a fost un cantaret de 16 ani - Salva Rodriguez.

 

13.In Anglia showul rupe audientele de 4 ani. Prima editie din 2007 a fost castigata de cantaretul de opera - Paul Potts.

In acelasi an pe locul 2 a  terminat pustoaica de 7 ani Connie Talbot  care in 2008 si-a lansat si primul album dupa ce a  uimit pe toata lumea cu vocea ei. Connie a semnat  la 8 ani un contract de cateva milioane de dolari cu o casa de discuri.

Insa, fara indoiala, cel mai tare moment din istoria francizei a venit in sezonul al treilea cand  Susan Boyle, somera de 48 de ani, a oferit o prestatie unica. Boyle a iesit atunci pe locul 2. Albumul ei de debut a avut incasari de 4 milioane de lire iar scotianca a intrat in cartea recordurilor ca artista cu cele mai rapide vanzari in Marea Britanie. Scotianca a castigat, in cei doi ani de cand a ajuns celebra, peste 8 milioane de dolari din concerte si vanzarea de albume.

In 2010, englezii au fost dati pe spate de  o trupa de acrobati - Spellbound.


14. In America "Got Talent" s-a lansat in 2006 prima editia a fost castigata ... surpriza... tot de o cantareata - Bianca Ryan de 11 ani care a luat marele premiu de 1 milion de dolari.

Cea mai mare lovitura a fost data de cantaretul de 42 de ani, Terry Fator, care in 2007 a castigat showul si a semnat un contract de 100 de milioane de dolari in Las Vegas.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies