marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tori Spelling, omagiu emoționant adus regretatului ei coleg din Beverly Hills 90210, Luke Perry 

Actorul ar fi împlinit pe 11 octombrie 57 de ani.

Tori Spelling, omagiu emoționant adus regretatului ei coleg din Beverly Hills 90210, Luke Perry
Tori Spelling n-a uitat că pe 11 octombrie ar fi fost ziua lui Luke Perry, colegul său din serialul care i-a făcut pe amândoi celebri, „Beverly Hills 90210“. Anul acesta, regretatul actor ar fi împlinit 57 de ani. „Îmi lipsești mereu“, a scris Tori Spelling în amintirea lui, chiar pe 11 octombrie.
 
Fiica producătorului Aaron Spelling și cea care a interpretat-o pe Donna Martin în serialul fenomen al anilor '90 a publicat o poză în care apare alături de Luke Perry, care juca rolul lui Dylan McKay în celebra serie.
 
„Puteau fi un milion de oameni în cameră, dar el te făcea mereu să simți că ești doar tu. Oamenii buni sunt o rasă rară. Nu știu atât de mulți, din păcate. El era unul dintre ei. La mulți ani!. Îmi lipsești mereu“, a scris Tori în descrierea fotografiei.


 
Din păcate, s-au împlinit deja patru ani de când Luke Perry s-a stins din viaţă la 4 martie 2019 din cauza unui atac cerebral masiv. Când a fost găsit de familie, actorul era conștient, însă starea lui s-a înrăutățit rapid, murind la spital cinci zile mai târziu. I-au fost alături copiii săi, Jack și Sophie, logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta lui soție, Minnie Sharp, mama lui, tatăl vitreg, fratele și sora sa, dar și alți membri ai familiei și prieteni apropiați.


 
Luke Perry își schimbase complet stilul de viață în 2015, după ce i-au fost descoperite celule precanceroase, în urma unei colonoscopii. Actorul începuse să mănânce sănătos și să facă sport, spunând că dacă ar fi așteptat mai mult până când să meargă la medic ar fi putut deveni o victimă a cancerului. „Am redus considerabil cantitatea de carne roșie pe care o consum. Mâncam des friptură și cartofi, acum păstrez aceste mese pentru ocaziile speciale. Mănânc mai mult pește, cereale integrale și fibre. Acum, sunt 23 de milioane de americani care nu și-au făcut testele de rutină. Dacă aș fi așteptat, diagnosticul meu putea fi cu totul diferit”, spunea Luke Perry. 


 

 
Luke Perry a continuat să joace și după încheierea serialului „Beverly Hills 90210“, interpretând, printre altele, rolul tatălui lui Archie din producţia „Riverdale“
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies