marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer oficial pentru Total Recall: Colin Farrell, mai tare ca Arnold? Cum arata remake-ul spectaculos al unui film care a cucerit o generatie intreaga acum 20 de ani

Dupa ce saptamana trecuta curiozitatea fanilor a fost starnit cu un teaser de 30 de secunde la trailerul pentru noul Total Recall, in acest weekend acestia s-au putut delecta cu primul trailer oficial de la Total Recall.

Trailer oficial pentru Total Recall: Colin Farrell, mai tare ca Arnold? Cum arata remake-ul spectaculos al unui film care a cucerit o generatie intreaga acum 20 de ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

La 20 de ani de la filmul original, Colin Farrell intra in pielea personajului jucat de Arnold Schwarzenneger, iar Kate Beckinskale si Jessica Biel ii tin locul lui Sharon Stone. De aceasta data regia este semnata de  Len Wiseman, cunoscut pentru Underworld.

 

Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste "We Can Remember It For You Wholesale a lui Philip K. Dick si este un remake al clasicului regizat de Paul Verhoven in 1990.



 

Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect.


Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie - controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.

 

Din distributie fac parte: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston.
 


 

 


Filmul original lansat in 1990 a devenit unul dintre cele mai de succes si populare SF-uri din istorie si a facut incasari de 261 de milioane de dolari. Fanii genului au fost fascinanti de lumea futurista din film si creata la baza de scriitorul Philip K. Dick si sunt nerabdatori sa vada daca remake-ul se va ridica la inaltimea filmului original.

 

Filmul se va lansa in cinematrografele din SUA pe 3 august.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies