marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Total Recall si-a lansat primul teaser trailer. Kate Beckinsale si Jessica Biel au o scena de lupta spectaculoasa

Pregateste-te pentru calatoria vietii tale. Columbia Pictrures si Sony au lansat un teaser trailer pentru remake-ul filmului care a facut-o un star pe Sharon Stone si a devenit un clasic al lui Arnold Schwarzenegger - Total Recall.

Total Recall si-a lansat primul teaser trailer. Kate Beckinsale si Jessica Biel au o scena de lupta spectaculoasa

Cu Colin Farrell in rolul lui Arnold si cu Kate Beckinsale si Jessica Biel inlocuitoare pentru Sharon Stone si Rachel Ticotin filmul regizat de Len Wiseman se va lansa pe 3 august 2012. Pelicula are un buget de 200 de milioane de dolari si anunta lupte de foc intre Kate Beckinsale si Jessica Biel. Mai experimentata in scenele de lupta Kate Beckinsale a recunoscut recent ca s-a distrat la filmari alaturi de Jessica Biel care se afla la prima bataie corp la corp cu o femeie pe marele ecran.
 

"Secventa noastra de lupta nu este exagerat de sexy. Suntem doar doua luptatoare antrenate care se intampla sa fie femei si care se bat la greu. Ar fi putut fi la fel de bine doi barbati, doar ca noi se intampla sa avem parul lung si sani si … alte lucruri. Kate si cu mine ne razboim de obicei cu barbati in filme, iar atunci cand lovesti un barbat, lui nu prea ii pasa" a povestit actrita pentru digitalspy.co.uk.



Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste "We Can Remember It For You Wholesale a lui Philip K. Dick". Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect.


Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie - controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.


Filmul original lansat in 1990 a devenit unul dintre cele mai de succes si populare SF-uri din istorie si a facut incasari de 261 de milioane de dolari.

Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone in 1990

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies