marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Totul despre noul "300" - Battle of Artemisia: o distributie indrazneata pentru un nou blockbuster. Uite cum arata Xerxes dupa 6 ani

Vesti bune pentru fanii blockbusterului 300. Continuarea filmului care va spune povestea lui Xerxes in "300: Battle of Artemisia" si-a adaugat actori noi in distributie si se va lansa anul viitor.

Totul despre noul 300 - Battle of Artemisia: o distributie indrazneata pentru un nou blockbuster. Uite cum arata Xerxes dupa 6 ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

La 6 ani de la succesul fenomenal avut de 300 cu Gerard Butler, Lena Headey, Michael Fassbender si David Wenham in distributie si incasari de peste 456 milioane de $, studiourile Warner Bros. si Legendary Pictures incep productia la noile aventuri.


300: Battle of Artemisia, prequelul inspirat de benzile desenate ale lui Frank Miller va fi regizat de Noam Murro si ii aduce in rolurile principale pe Eva Green, Sullivan Stapleton si Jamie Blackley, scrie www.vulture.com. Pelicula este un prequel ce-l are in centru pe personajul negativ din 300 - Xerxes, regele persilor.


Cu un scenariu semnat de  Kurt Johnstad, filmul se va centra pe ascensiunea spre putere a Regelui Xerxes pentru care se cauta inca un star iar in cursa este Rodrigo Santoro, actorul care l-a jucat pe Xerxes si in 300.

Rodrigo Santoro - Xerxes in 300                                                                  Rodrigo Santoro in 2011
 

 

Actorul australian Sullivan Stapleton cunoscut pentru rolurile din December Boys (2007) si Animal Kingdom (2010) va juca rolul lui Themistocles, generalul atenian care a luptat in Batalia de la Marathon si marele rival al lui Xerxes.  Numit noul Russell Crowe, acesta a dezvaluit ca a inceput sa lucreze la pachetelele de muschi pentru a fi intr-o forma perfecta in 300: Battle of Artemisia.
 

Acesta i se va alatura Evei Green care o va interpreta pe Artemisia, o zeita razboinica si violenta care il convinge pe Xerxes sa-si contruiasca o super armata. Dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu si ajunge sa se confrunte in batalia de la Artemisium cu Themistocles.

Eva Green                                                                       Sullivan Stapleton
 

Din distributie mai face parte si Jamie Blackley care va juca rolul lui Calisto, un tanar de 16 ani care,  inspirat de faptele eroice ale tatalui sau, va deveni liderul unui grup de soldati in batalie.  Frank Miller a dezvaluit in urma cu cateva saptamani ca Ephialtes (Andrew Tiernan) va juca un rol important in noul film in care isi vor face scurte aparitii si Leonidas (Gerard Butler) si  Daxos (Andrew Pleavin).

Rodrigo Santoro este si preferatul fanilor pentru a relua rolul lui Xerxes pentru care a suferit o transformare dramatica in 2006.  Actorul brazilian de 37 de ani era de nerecunoscut in 300 alaturi de Gerard Butler si multi dintre iubitorii originalului 300 nici acum nu stiu cum arata in realitate  regele razboinic pe jumatate zeu, pe jumatate gay.

Starul considerat de revista People unul dintre cei mai sexy barbati din lume in 2004 si 2006 a intrat in atentia Hollywoodului cu rolul din serialul Lost si a continuat cu cel din 300. A jucat in comedia romantica Love Actually ( unde era Karl) si l-a interpretat pe fiul lui Fidel Castro in Che, regizat de Steven Soderbergh. Cel mai cunoscut film al sau din ultimii ani este "I Love You Phillip Morris". In ultima vreme actorul a  aparut mai mult in productii braziliene. In 2013  va aparea alaturi de Arnold Schwarzenegger in thrillerul Last Stand.


300  (2006)
Regie: Zack Snyder
Distributie: Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham
Buget: 65 de milioane de $
Incasari: 456 milioane de $



 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies