marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toy Story 4 se va lansa in 2017: cine va regiza al patrulea film din cea mai de succes franciza Pixar

Studiourile Walt Disney au anuntat, joi, ca vor produce un nou film din seria "Povestea jucariilor/ Toy Story", cea mai de succes franciza a companiei Pixar, pelicula urmand sa fie regizata de John Lasseter si lansata in 2017.

Toy Story 4 se va lansa in 2017: cine va regiza al patrulea film din cea mai de succes franciza Pixar


"John (Lasseter, n.r.) a creat «Toy story» si a regizat primele doua filme ale seriei si este minunat sa il avem din nou alaturi de noi si sa regizeze unul dintre cele mai valoroase bunuri ale noastre", a declarat directorul executiv al Disney, Bob Iger. Acesta a catalogat "Povestea jucariilor 3 / Toy story 3", film lansat in 2010, ca fiind "un succes enorm", cu incasari, in cinematografe, de peste un miliard de dolari, la nivel mondial, si 10 miliarde de dolari obtinute din vanzarea cu amanuntul. Potrivit lui Iger, nivelul incasarilor demonstreaza ca "aceste personaje minunate sunt in mod clar la fel de iubite si relevante pentru public ca intotdeauna".

 

 


"Toy story" a fost primul lungmetraj realizat de Pixar Animation Studios, in 1995, transformand faimoasele personaje animate Woody, cowboy-ul de jucarie, si astronautul Buzz Lightyear in simboluri ale culturii pop.


Primul film al seriei a obtinut incasari de 362 de milioane de dolari la nivel mondial, iar "Povestea jucariilor 2/ Toy story 2", lansat in 1999, a avut incasari de 485 de milioane de dolari. Disney a cumparat Pixar in 2006, intr-o tranzactie de 7,4 miliarde de dolari.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies