marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tracy Morgan, vedeta serialului 30 Rock, ramane in stare critica: actorul va sta cateva saptamani in spital, dupa ce sambata a fost implicat intr-un accident de masina mortal

Actorul american Tracy Morgan, star al serialului de comedie "30 Rock", a fost internat in stare critica la sectia de terapie intensiva, dupa un accident de automobil produs sambata dimineata pe o autostrada din statul New Jersey.

Tracy Morgan, vedeta serialului 30 Rock, ramane in stare critica: actorul va sta cateva saptamani in spital, dupa ce sambata a fost implicat intr-un accident de masina mortal

Actorul, in varsta de 45 de ani de ani, se afla alaturi de mai multe persoane intr-un autocar de lux, care a fost implicat intr-un accident in lant, informeaza bbc.co.uk.


Sase automobile au fost implicate in acea coliziune in lant. O persoana a decedat, atunci cand autocarul de lux a fost tamponat si s-a rasturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, sambata dimineata, a precizat politia americana. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se afla in stare critica. Actorul va ramane in spital cateva saptamani, dupa ce doctorii au spus ca starea lui nu s-a imbunatatit major si ramane critica. Alaturi de el se afla intreaga sa familie.


Tracy Morgan, cunoscut pentru rolurile interpretate in show-ul de comedie "Saturday Night Live" si in serialul "30 Rock", a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar Robert Wood Johnson din New Brunswick, New Jersey. Actorul se afla in stare critica, afirma NBC10.
Starul american a sustinut un spectacol de stand-up comedy intr-un cazinou din Delaware, vineri seara.

 

 

 


Actorul s-a alaturat in 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de sapte sezoane, inainte de a-si lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", in 2003. Acel program a rezistat in grila televiziunilor american un singur sezon. In 2006, Tracy Morgan s-a alaturat distributiei serialului "30 Rock".


Actorul a devenit celebru gratie rolului Tracy Jordan din serialul "30 Rock", produs de NBC, in care a jucat alaturi de Tina Fey si Alec Baldwin, interpretand o versiune caricaturala a lui insusi, intr-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat in mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".


Pentru acest rol, Tracy Jordan a fost nominalizat in 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor in rol secundar dintr-un serial de comedie".


Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies