marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru comedia Bachelorette: Kirsten Dunst si Isla Fisher fac praf petrecerea burlacitelor

Dupa succesul nebun pe care l-a avut anul trecut Bridesmaids, considerata cea mai profitabila comedie pentru femei din ultimii ani, Hollywood-ul pregateste un nou film asemanator, Bachelorette, cu care Weinstein Co. spera sa dea lovitura.

Primul trailer pentru comedia Bachelorette: Kirsten Dunst si Isla Fisher fac praf petrecerea burlacitelor

Kirsten Dunst, Isla Fisher si Lizzy Caplan se pregatesc sa cucereasca marile ecrane in aceasta toamna. Cele trei se pregatesc de petrecerea burlacitelor care le va schimba viata in comedia Bachelorette, regizata de Leslye Headland, care este si co-scenarista.

Regan (Kirsten Dunst) este obisnuita sa fie prima in toate, insa in momentul in care afla ca o fosta colega de liceu, Pig Face (Rebel Wilson), de care isi batea joc alaturi de colege, se marita vestea ii da peste cap viata. Ea si celelalte doua foste colege de liceu Gena (Lizzy Caplan) si Katie (Isla Fisher) ii organizeaza viitoarei mirese petrecearea burlacitelor, insa la eveniment vor iesi la suprafata toate tensiunile din trecut si neintelegerile dintre ele.

Fiecare dintre fete incearca sa isi ascunda nemultumirile: Kirsten Dunst este domnisoara de onoare care incearca sa ascunda faptul ca e nefericita pentru ca nu e prima dintre ele care ajunge in fata altarului, Lizzy Caplan este sarcastica, cinica si are o iubire secreta, iar Isla Fisher este o tipa cuminte doar in aparenta. Asa ca exista toate motivele pentru care o noapte de petrecere sa se transforme intr-una de pomina.

 

 


Proiectat la Festivalul de Film Sundance din acest an, Bachelorette a fost foarte bine primit de catre critici si desi pare o copie a lui Bridesmaids, filmul are o nota mai dramatica decat comedia cu Kristen Wiig.


Din distributie mai fac parte James Mardsen si Adam Scott. Filmul urmeaza sa fie lansat in Marea Britanie pe 7 septembrie 2012.



Galerie foto


Modifică setările cookies