marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Divergent: o noua poveste care ar putea deveni un fenomen mondial, Shailenne Woodley este eroina de care se vor indragosti milioane de fani

Noul trailer pentru super productia Divergent a fost lansat si se anunta la fel de interesant ca seria The Hunger Games. Shailenne Woodley si Kate Winslet apar in noile imagini.

 

Trailer pentru Divergent: o noua poveste care ar putea deveni un fenomen mondial, Shailenne Woodley este eroina de care se vor indragosti milioane de fani

O noua poveste se pregateste sa cucereasca milioane de fani si o noua eroina apare la Hollywood. Divergent se anunta a fi un nou fenomen cinematografic in randul tinerilor. Seria de carti pentru tineri adulti a facut furori, iar cei de la Summit spera sa transforme filmul intr-o noua franciza de succes. Insa, cinefilli se intreaba daca Divergent va fi urmatorul The Hunger Games sau un nou Twilight?

 


 


Pe langa imagini spectaculaose, din trailer nu lipsesc nici scene romantice, filmul avand o impresionanta poveste de dragoste intre eroii principali:  Beatrice "Tris"(Shailenne Woodley) si Four (Theo James). Insa atractia este Kate Winslet, intr-un rol dur si glacial, cea care ii va arata eroinei ce inseamna sa fii diferit. Tris este speciala si nu face parte din nici una dintre diviziuni: Inteligentii, Curajosii, Pasnicii, Onestii sau Altruistii.


Filmul prezinta povestea unei societati din viitor in care oamenii sunt impartiti in 5 factiuni divizate in functie de personalitatea fiecarui individ, iar adolescentii trebuie sa decida daca vor sa ramana in factiunea lor sau sa se mute in alta pentru totdeauna.

 

 


Pentru a intari alegerea facuta si pentru a avea dreptul de a marca aceasta decizie, adolescentii trebuie sa treaca prin teste fizice si psihologice in vederea transformarii in ceea ce vor fi la final. In aceasta soietate, o adolescenta descopera ca este un “Divergent” – persoana care nu se incadreaza in niciuna dintre factiuni- si afla ca o conspiratie pune la cale descoperirea si distrugerea tuturor Divergentilor din lume; viata ei fiind amenintata astfel.

Shailene Woodley este viitoarea eroina, actrita fiind cunoscuta cel mai mult din filmul The Descendants, in care a jucat alaturi de George Clooney. Actrita a vorbit intr-un interviu pentru MTV News, despre colegul ei de platou, Theo James,  pe care l-a laudat atat ca actor, cat si ca persoana.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies