marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer exploziv pentru "Furious 7". Imaginile cu Paul Walker pe care milioane de fani le-au asteptat

Cea mai recenta productie din seria Fast & Furious, care se va numi "Furious 7", beneficiaza de un trailer exploziv. In imaginile incluse in acest material video, alaturi de actorii principali, apare si regretatul Paul Walker.

Trailer exploziv pentru Furious 7 . Imaginile cu Paul Walker pe care milioane de fani le-au asteptat

Fanii productiei Fast & Furious au un nou motiv de bucurie. Pe 1 noiembrie a fost lansat primul trailer oficial al filmului "Furious 7". Materialul video a fost lansat in cadrul unui interviul special ce a putu fi urmarit online pe E!. Timp de o ora, actorii din distributia "Furious 7" au raspuns la intrebarile adresate de fani, intregul moment culminand cu dezvaluirea trailer-ului oficial. 


Cea de-a saptea parte a francizei il are in prim plan pe Ian Shaw (Jason Statham) si dorinta lui de a se razbuna pe Dominic Toretto (Vin Diesel). Una dintre cele mai tari scene incluse in trailer este aceea in care eroii productiei isi parasuteaza masinile dintr-un avion, in timp ce ei se afla la volanul bolizilor. 


"Obiectivul principal a fost sa ii aduc un omagiu fratelui meu Paul Walker si mostenirii lasate de el", a declarat Diesel in cadrul interviului special acordat pentru E!.

 

 


Reprezentantii Universal au decis sa faca o premiera globala a filmului "Furious 7", intr-o data mai accesibila pentru toate pietele de film. Initial, filmul urma sa fie lansat in vara acestui an, insa moartea neasteptata a lui Paul Walker a blocat filmarile, iar acum productia va fi pe lista celor mai asteptate filme ale anului 2015. In noul film, isi vor relua rolurile Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster si alte staruri ale seriei.


Moartea neasteptata a lui Paul Walker, actorul principal din "Fast & Furious 7", a crescut costurile de productie ale filmului. Conform celor de la Hollywood Reporter, compania de asigurari ar trebui sa plateasca o suma record, de 50 de milioane de dolari.

 


Ultimele scene vor fi filmate de fratii lui Paul Walker, dar echipa are nevoie de aparatura speciala pentru a folosi o tehnologie avansata care sa ii recreeze digital chipul lui Paul Walker. Cei de la studioul Universal sunt in negocieri cu asiguratorul pentru a achita costurile suplimentare, care au facut ca bugetul filmului sa ajunga la 250 milioane euro, fata de 200 milioane euro, cat era planificat. 


Universal e convins de succesul seriei si vor sa o continue, chiar si fara Paul Walker, urmand sa lanseze si al optulea film, insa nu se stie cand.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies