Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer in romana pentru Dracula Untold, primul film de la Hollywood care spune povestea omului devenit Dracula: Luke Evans este Vlad Tepes

S-a lansat primul trailer pentru Dracula Untold, filmul care va spune povestea omului devenit Dracula. Luke Evans joaca rolul celebrului vampir, iar filmul se anunta spectaculo si captivant.

Trailer in romana pentru Dracula Untold, primul film de la Hollywood care spune povestea omului devenit Dracula: Luke Evans este Vlad Tepes

Celebrul personaj Dracula se intoarce pe marile ecrane, insa de aceasta data, intr-o poveste captivanta.In Dracula Untold, Luke Evans este nimeni altul decat Vlad Tepes, celebrul domnitor,  in jurul caruia s-a nascut legenda vampirului Dracula. Vlad Tepes era cunoscut pentru metodele sale brutale cu care isi pedepsea inamicii.

 

 

Astfel, Luke Evans va aduce povestea lui Vlad al III-lea, cunoscut ca Vlad Tepes. Filmul va urmari viata Domnitorului, perioada in care a  condus Tara Romaneasca, din 1448 si pana la moartea sa, in 1476. Conform notelor oferite de producatorii de la Universal, povestea din film va expune cum Vlad III (Vlad Tepes) a intrat in Ordinul Dragonului - o organizatie secreta a Cavalerilor Crestini din care a facut parte si tatal sau. Aici, Vlad a primit celebrul nume de Dracula.

 

 

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks. Filmul se lanseaza si in Romania pe 3 octombrie si este distribuit de Ro Image 2000.

 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies