marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

TRAILER. Noua varianta Disney pentru "The Jungle Book" este "live action", cu animale generate pe computer. Ce actori celebri si-au imprumutat vocile pentru Baloo sau Kaa

Disney a prezentat primul teaser-trailer al celebrei povesti "Cartile junglei", insa intr-o varianta complet diferita de ceea ce stiam noi din filmele de pana acum.

TRAILER. Noua varianta Disney pentru The Jungle Book este live action , cu animale generate pe computer. Ce actori celebri si-au imprumutat vocile pentru Baloo sau Kaa

Cu un scenariu semnat de Justin Marks, aceasta noua varianta a regizorului Jon Favreau ne va incanta cu animale generate pe computer, in timp ce Mowgli va fi jucat de Neel Sethi.

 

De asemenea, Christopher Walken este vocea Regelui Louie, seful maimutelor, in timp ce Giancarlo Esposito este Akela, seful lupilor care, initial, au grija de Mowgli, scrie Empire.

 

Iar lista de actori celebri continua.

 

 

Ben Kingsley este pantera Bagheera, Lupita Nyong’o este mama lupoaica Rackcha, Bill Murray este ursul Baloo, Idris Elba este ticalosul tigru Shere Khan, iar Scarlett Johansson este incantatorul, dar mortalul sarpe ... Kaa.

 

"Cartile Junglei" se lanseaza in aprilie 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies