marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer Kung Fu Panda 3: cine este eroul negativ pe care il va confrunta simpaticul Po

Dupa ce in urma cu cateva zile au lansat primele imagini, cei de la DreamWorks Animation, au oferit presei si primul trailer oficial.

Trailer Kung Fu Panda 3: cine este eroul negativ pe care il va confrunta simpaticul Po

Simpaticul Po se va confrunta cu un dusman vigilent si specialist in kung fu, Kai, greu de doborat. Po (Jack Black) va apela iarasi la prietenii sai pentru a-l infrange.

 

Povestea din "Kung Fu Panda 3" urmareste din nou aventurile lui Po (vocea Jack Black). In acest capitol, ursul panda va avea de infruntat doua aventuri grozave: una supranaturala si una care va avea loc in apropierea casei lui. Bryan Cranston joaca rolul lui Pi, tatal lui Po, care a trait ascuns, in secret, intr-un sat populat de alti ursi panda, alaturi de Mei Mei (Rebel Wilson).

 

Distributia este una fabuloasa, cu nume ca Gary Oldman, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Seth Rogen sau Lucy Liu, care isi imprumuta vocile pentru simpaticele personaje.

 

Kung Fu Panda 3 urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 26 ianuarie 2016, continuand seria de succes a animatiilor realizate de DreamWorks Animation.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies