marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Fifty Shades of Grey, cu o luna inainte de lansare in cinematografe: ce veste au primit fanii filmului pentru adulti devenit fenomen mondial

Un trailer nou pentru mult asteptatul film pentru adulti, Fifty Shades of Grey, s-a lansat chiar in timpul ceremoniei de acordare a Premiilor Globurilor de Aur

Trailer nou pentru Fifty Shades of Grey, cu o luna inainte de lansare in cinematografe: ce veste au primit fanii filmului pentru adulti devenit fenomen mondial

Vedetele filmului, Jamie Dornan si Dakota Johnson au fost primii care au urcat pe scena in calitate de prezentatori, iar in partile de publicitate, cei care au urmarit postul NBC, au avut surpriza de a vedea in premiera noul trailer, cu imagini noi.

 

Peste o luna, de ZIua Indragostitilor, fanii se pot duce la cinema pentru a vedea mult asteptul film Fifty Shades of Grey, bazat pe celebra trilogie erotica, semnata de E.L. James.

 

Noul trailer se concentreaza mai mult pe relatia romantica din milionarul Christian Grey si tanara studenta Anastasia Steele. In primele trailere, fanii au avut ocazia sa vada un scurt preview la cele mai fierbinti scene din film, asteptate de milioane de fane.

 

Intre timp, filmul a primit si ratingul de R (Restrictionat minorilor) din partea MPAA, din cauza continutului sexual puternic, intrucat povestea dintre cei doi implica si cateva scene de sado-masochism. Acest rating inseamna ca tinerii sub 17 ani nu au voie sa vizioneze filmul decat cu acordul unui adult sau sa fie insotiti de adult la vizionare. Deja au aparut primele reactii din partea catorva organizatii ce protesteaza impotriva violentei sexuale, sustinand ca filmul nu face decat sa imbrace sub o forma romantica forme de violenta sexuala si sado-masoschism ce defaimeaza imaginea femeii.

 

 

Totusi, numerosi fani din lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura sa isi vada eroii preferati. Fifty Shades of Grey este adaptarea romanului erotic devenit best-seller si care a innebunit femeile din intreaga lume. Filmul urmareste viata Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tanara studenta virgina, care se indragosteste de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi incep o relatie neconventionala, bazata pe sex si semneaza un contract care le va schimba complet viata.

 

 

Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies