marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru The Amazing Spider-Man: este pregatit Peter Parker sa se joace de-a Dumnezeu?

"Cu totii avem secrete, unele pe care le tine noi ascunsi, altele pe care le tin altii ascunse de noi" este o replica ce le-a starnit curiozitatea fanilor din noul trailer pentru The Amazing Spider-Man. Lansat in Japonia, trailerul a starnit o gramada de discutii pe internet, unde fanii isi dau cu parerea despre ce se va intampla cu eroul lor favorit, Peter Parker/Spider-Man.

Trailer nou pentru The Amazing Spider-Man: este pregatit Peter Parker sa se joace de-a Dumnezeu?

Vara asta aduce pe marile ecrane cateva dintre cele mai iubite filme cu super eroi. Franciza Spider-Man este readusa la viata prin The Amazing Spider-Man, insa de data aceasta eroul nu mai este Tobey Maguire ci Andrew Garfield, iar iubita sa este jucata de Emma Stone.

 

 

Lansat cu 2 luni si jumatate inainte ca filmul sa intra in cinematografe, noul trailer dezvaluie noi elemente din povestea tipica a unui super erou "cu mai multa putere, vine si mai multa responsabilitate". Parker este intrebat de Dr. Connor  (Rhys Ifans), care se va transforma in Lizard, daca este pregatit sa se joace rolul lui Dumnezeu, replica sa nascand noi teorii in randul fanilor despre ce se va intampla in film.

 

In noile imagini apar si Martin Sheen si Sally Field, care vor juca rolurile unchiului si matusii pe care Parker ii iubeste neconditionat, fiind singurele sale rude, dar si temutul Lizard, dusmanul cel mai dur al lui Spider-Man.

 

Povestea nespusa a lui Peter Parker este adusa de Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott si Martin Sheen in aceasta vara in regia lui Marc Webb.

 

The Amazing Spider-Man va revitaliza complet franciza care se lauda cu incasari de 2.4 miliarde de dolari la nivel mondial (8-a cea mai profitabila franciza din istoria filmului).

 

The Amazing Spider-Man este povestea lui  Peter Parker (Garfield), un adolescent nelegiuit abandonat de parinti si crescut de unchiul sau Ben (Martin Sheen) si de matusa May (Sally Field). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Peter incepe sa investigheze disparitia acestora si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau.  Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.

 

The Amazing Spider-Man  este primul film cu buget mare ( in jur de 200 de milioane de dolari)  de la Hollywood filmat cu camere RED Epic, se va lansa 3D pe 6 iulie iar pentru 2014 producatorii pregatesc un nou sequel, a cincea parte din serie.

 

Inainte ca Andrew Garfield sa fie anuntat ca a obtinut rolul principal, Taylor Lautner, Joseph Gordon-Levitt, Robert Pattinson, Jamie Bell, Daniel Radcliffe, Zac Efron, Jim Sturgess si Anton Yelchin au fost optiunile producatorilor pentru rolul lui Spider-Man. Pentru prima data in istoria francizei, acrobatiile si cascadoriile realizate de Spider-Man sunt facute de Andrew Garfield alaturi de o echipa de profesionisti fara sa fie in totalitate create cu animatie CGI.
 

 

The Amazing Spider-Man va intra si cinematografele din Romania pe 6 iulie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies