marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru The Raid, cel mai violent film din 2011 care i-a cucerit pe fanii artelor martiale

In aceasta toamna, la Festivalul de Film de la Toronto, The Raid, considerat cel mai violent film de arte martiale din 2011, a facut senzatie. Pelicula de orgine indoneziana le-a placut atat de mult americanilor incat Sony a cumparat drepturile de distributie si vrea sa faca un remake in stil hallywoodian in 2013. Vestea i-a revoltat pe fanii peliculei.

Trailer nou pentru The Raid, cel mai violent film din 2011 care i-a cucerit pe fanii artelor martiale

Un nou trailer violent pentru filmul regizat de Gareth Evans si facut de indonezieni si-a facut aparitia pe net si i-a cucerit complet pe amatorii genului. The Raid a fost intens aclamat pentru scenariu si povestea interesanta, dar si pentru regie si scenele de lupta senzationale.

Dupa vizionarea de la Festivalul de Film de la Toronto, cei de la Sony Distribution au obtinut drepturile de distribuire a filmului produs de XYZ Films. Pe langa explozia de sange, scenele de bataie de iti taie rasuflarea, The Raid beneficiaza si de o coloana sonora de exceptie semnata Mike Shinoda, membru al trupei Linkin Park. "Imaginile te lovesc in cap si te fac sa-ti placa" au scris cei de la Hollywood Reporter care au laudat pelicula lui Gareth Evans.


In ghetourile din Jakarta a fost construita cea mai sigura cladire din lume pentru cei mai periculosi asasini si gangsteri. Nimeni din politie nu a reusit sa intre in cladire. O echipa SWAT isi incearca norocul insa se trezeste blocata in cladirea de 30 de etaje alaturi de un grup de criminali condus de un violent lord al drogurilor. Incepe o lupta pentru supravietuire cum n-ai mai vazut.


Senzatia in arte martiale - Iko Uwais - joaca rolul liderului echipei SWAT. Sony a cumparat drepturile de distributie ale filmului care nu are inca o data de lansare in cinematografe.


Desi este un real spectacol la nivel vizual, filmul a avut un buget  sub 1 milion de dolari (!!!). Chiar daca n-a fost inca lansat in cinematografe - urmeza sa aiba premiera in primavara lui 2012 - deja se discuta despre un remake pentru The Raid, care va fi facut in 2013 si pentru care se lupta Screen Germs sa obtina drepturile. Remake-ul nu va fi facut de Gareth Evans, acesta dorind sa faca un prequel pentru The Raid, la care va incepe filmarile in 2012 si care se va numi "Berandal", conform Hollywood Reporter.

 

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies