marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Resident Evil: Retribution. Imagini spectaculoase din ultimul film al seriei de 700 de milioane de $

Milla Jovovich continua razboiul cu zombi in cel de-al cincilea film din seria Resident Evil si arata mai dura ca niciodata. Zilele acestea a fost lansat primul trailer oficial pentru Resident Evil: Retribution care e plin de scene explozive si dezvaluiri surprinzatoare.

Trailer pentru Resident Evil: Retribution. Imagini spectaculoase din ultimul film al seriei de 700 de milioane de $

 

Fanii seriei incepute in urma cu 10 ani au toate motivele sa se bucure. Imaginile din trailerul pentru Resident Evil: Retribution arata spectaculos si promit o noua lupta pe viata si pe moarte intre zombi si neinfricata Alice, cea mai dura inamica a lor.


Resident Evil: Retribution le va arata fanilor cum a ajuns Pamantul in universul post apocaliptic in care oamenii au fost transformati in zombi. Povestea continua in acelasi stil: Alice (Milla Jovovich) nu renunta sa vaneze organizatia care a lansat virusul letal ce a adus Planeta in pragul colapsului.


Insa, surpriza trailerului sunt imaginile din viata lui Alice inainte ca planeta sa fie distrusa de un virus care transforma oamenii in zombie.

"Avea o viata perfecta...dar daca aceasta n-a existat deloc? In cine poti sa ai incredere, in ce sa crezi...cand raul se raspandeste la nivel global" este tagline-ul noului trailer.


Scris si regizat de Paul W.S. Anderson, filmul se va lansa pe 14 septembrie 2012. Pelicula are un buget de 90 de milioane de dolari, cel mai mare din intreaga serie si ii are in distributie pe Milla Jovovich, Sienna Guillory si Michelle Rodriguez.


Actrita a dezvaluit recent pentru revista TIME ca acesta este filmul ei preferat din serie si ca ar fi dispusa sa revina si intr-un al saselea film, desi se pare ca Retribution va fi ultimul: "Sa ma intrebi care este filmul preferat din serie este ca si cum m-ai intreba pe care dintre copii ii iubesc mai mult. Dar, consider  ca acesta este cel mai bun de pana acum" a spus Milla pentru TIME.


De asemenea, frumoasa ucrainianca a mai spus ca fanii vor avea ocazia sa o vada si in alte ipostaze decat cea de luptatoare impotriva creaturilor inspaimantatoare: "O sa fie distractiv, o sa ma vedeti zambind de cateva ori."

Desi are 36 de  ani, Milla apare inca o data goala in seria Resident Evil. Intr-una din scene actrita apare acoperita doar de un prospop in zonele intime, insa imaginile se anunta a fi fierbinti.

 


Lansata in 2002, franciza Resident Evil a strans incasari de 700 de milioane de dolari si contine 4 filme pana in acest moment, urmand ca Resident Evil: Retribution sa fie lansat in cinematografe pe 14 septembrie.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies