marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru 1911: Revolution. Cum arata al 100-lea film in care joaca Jackie Chan, legenda filmelor cu lupte

Multi il considera o legenda a filmelor cu batai, altii il admira pentru umorul sau. Insa este de necontestat faptul ca Jackie Chan este unul dintre cei mai perseverenti actori de la Hollywood. In 2012, actorul va lansa filmul cu numarul 100 din cariera sa.

Trailer spectaculos pentru 1911: Revolution. Cum arata al 100-lea film in care joaca Jackie Chan, legenda filmelor cu lupte

Cu 40 de ani de experienta in domeniul filmului, Jackie Chan  a reusit sa ajunga unul din cele mai mari staruri de la Hollywood. Desi a inceput in filme chinezesti necunoscute, munca si efortul i-au fost rasplatite, acesta ajungand sa joace in unele dintre cele mai spectaculoase filme din ultimele decenii.

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!


Zilele acestea a aparut trailerul celui mai recent film al sau, 1911: Revolution. Jackie Chan este Huang Xing, unul din eroii Revolutiei Xinhai care a dus la detronarea dinastiei Qing si a contribuit la crearea Republicii Chineze in 1912, dupa abdicarea "ultimului imparat", Puyi. Revolutia a fost un moment istoric pentru China si a marcat inceputul unei noi ere, cea a republicii.

Trailerul prezinta o lupta crancena, pe viata si pe moarte, dar scenele de razboi sunt realizate impecabile. Fanii au fost surprinisi sa il vada intr-o astfel de ipostaza pe actorul lor preferat. La 58 de ani, Jackie Chan pare sa nu oboseasca, ci din contra, este dornic sa continue lista filmelor de actiune impresionante.

Filmul va fi lansat direct pe DVD si Blu-Ray pe 19 martie 2012. Din distributie mai fac parte Li Bingbing, Jaycee Chan si Winston Chao.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies