marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru A Most Violent Year: Oscar Isaac si Jessica Chastain incearca sa isi construiasca un imperiu in perioada violenta a New York-ului

S-a lansat trailer pentru drama "A Most Violent Year" ce ii aduce impreuna pe marile ecrane pe Jessica Chastain si Oscar Isaac, in regia lui J.C Chandor

Trailer pentru A Most Violent Year: Oscar Isaac si Jessica Chastain incearca sa isi construiasca un imperiu in perioada violenta a New York-ului

Regizorul nominalizat la Oscar si responsabil pentru filme ca "Margin Call" sau "All is Lost" este foarte fericit ca premiera filmului va avea loc in LA. "Nu am avut nicio premiera in Los Angeles pana acum", a spus Chandor vizibil emotionat.

 

A Most Violent Year este o drama puternica, iar actiunea se petrece in cel mai periculos an din istoria New Yorkului, 1981. Filmul urmareste modul in care ia nastere o afacere cu petrol a unui emigrant (Oscar Isaac)  si a sotiei acestuia (Jessica Chastain)

 

"O afacere mica, condusa de un sot si de sotia lui care incearca sa se ridice. Imi place la nebunie aceasta idee", a spus Chandor. "Sunt personaje care se lupta cu toate puterile pentru visul lor american".

 

 

 

Actorii principali sunt Jessica Chastain si Oscar Isaac. "La inceput am crezut la Jessica este cu un an sau chiar doi inaintea lui Oscar si ca nu s-ar fi potrivit in rol de sot si sotie. Insa, la un moment dat am ajuns la concluzia ca sunt chiar potriviti".  Mai mult, Chandor a descoperit cu uimire ca cei doi actori se cunosc exact de atata timp de cand se cunosteau si personajele din film.  Jessica Chastain a primit prima oferta, iar la momentul respectiv trebuia sa lucreze cu Javier Bardem, dar dupa o serie de discutii cu regizorul, Bardem a renuntat la film.

 

"A fost o ocazie unica aceea ca cei doi se cunosc in realitate de exact atata timp de cand se cunosc si cei pe care ii vor interpreta", a spus regizorul. Din distributie mai fac parte David Oyelowo, Albert Brooks si Alessandro Nivola.  Filmul se va lansa pe 31 decembrie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies