marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Garner, Olivia Wilde si Hugh Jackman se joaca cu untul in primul trailer pentru comedia Butter

Doua dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood sunt la cutite.

Jennifer Garner, Olivia Wilde si Hugh Jackman se joaca cu untul in primul trailer pentru comedia Butter

Jennifer Garner, Hugh Jackman si Olivia Wilde se intrec in sculpturi in unt in comedia Butter, pentru care s-a lansat de curand si primul trailer.

Comedia Butter are loc intr-un orasel din SUA, unde o fetita de culoare adoptata de o familie instarita isi descopera pasiunea pentru sculptat in unt.  Dupa ce se muta in casa lui Laura si Bob, fetita devine principala competitatoare la concursul de sculptat in unt.



Laura Pickler (Jennifer Garner) se poarta de parca ar fi Prima Doamna, doar ca ea e maritata cu Bob Pickler(Ty Burrell), barbatul care a castigat in ultimii ani toate concursurile de sculptura in unt. Laura devine obsedata de aceasta activitate, care i-a adus un statut in oraseul in care traieste si se considera celebra dupa ce sotul ei a aparut intr-o emisiune la Oprah.


Insa, Bob vrea sa renunte sa mai sculpteze ciudatenii in unt si vrea sa isi ia o slujba serioasa si sa judecator. Ambitiile femeii si furia sunt dezlantuite, iar cea asupra careia se revarsa e o micuta orfana, adoptata de doi parinti grijulii si simpatici. Fata tocmai si-a descoperit pasiunea de a sculpta in unt si, desi parintii ei nu se pricep la asta, o sustin cum pot mai bine. Statutul si ambitiile sociale ale Laurei Pickler sunt zdruncinate si de Brooke (Olivia Wilde), o fosta stripteuza care se distreaza socandu-i pe oamenii prea conservatori din orasul ei.
 

 

 

Regia filmului este semnata de Jim Field Smith, cunoscut pentru She's Out of My League, scenariul este scris de Jason A. Micallef, care se afla la debut. Scenariul sau a fost pus in 2008 pe lista celor mai populare scenarii de la Hollywood, dar care nu a fost folosit in anul respectiv. Acesta a descris filmul ca fiind o satira politica si sociala.
 

Jennifer Garner a afirmat in 2010 ca se pregateste pentru productia filmului Butter: "Abia astept sa invat sa fac figurine din unt fals, cred ca e ceva special si vom avea nevoie de specialisti pentru asta."
 


 

Din distributie fac parte Jennifer Garner, Olivia Wilde, Hugh Jackman, Ty Burrell. Ashley Greene si Alicia Silverstone.

 

Butter este produs de Weinstein Company si  urmeaza sa intre in cinematografele din SUA pe 5 octombrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies