marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Godzilla: creatura uriasa aduce sfarsitul lumii, vezi primele imagini din productia asteptata de milioane de fani

Primul trailer pentru remake-ul filmului Godzilla a fost lansat azi de catre cei de la Legendary. Monstrul gigant aduce sfarsitul lumii asa cum o stim noi, iar pelicula se anunta a fi captivanta.

Trailer pentru Godzilla: creatura uriasa aduce sfarsitul lumii, vezi primele imagini din productia asteptata de milioane de fani

Godzilla loveste din nou. Fara muzica si dialog, trailerul pentru Godzilla le ofera fanilor primele imagini cu reptila infricosatoare.

Godzilla se anunta a fi un film interesant, fie doar si pentru distributia aleasa pe spranceana: Aaran Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Crantson, Ken Watanabe si Richard T. Jones.

 

 


 

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Filmarile au inceput in Vancouver, Canada.
 

Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.
 


Filmul se va lansa in cinematografe pe 16 mai 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies