marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Nebraska: regizorul filmului The Descendants revine cu o noua pelicula de Oscar

Paramount Pictures a lansat primul trailer oficial pentru drama Nebraska, regizata de Alexander Payne. Omul din spatele filmelor The Descendants sau Sideways impresioneaza inca o data cu un film intens si emotionant.

Trailer pentru Nebraska: regizorul filmului The Descendants revine cu o noua pelicula de Oscar

 

Trailerul, lansat cu o luna inainte de premiera filmului la Festivalul de la New York, il aduce in prim plan pe Bruce Dern, care joaca rolul unui barbat care crede ca a castigat 1 milioan de dolari la loterie dupa ce primeste un mail spam. Acesta va calatori alaturi de fiul sau, interpretat de Will Forte. Bruce Dern promite o intrepretare exceptionala, iar cei de la Huffington Post se intreaba chiar daca acesta n-ar putea primi o nominalizare la Oscar.

 

Intrebat de sansele sale la Oscar, Dern a raspuns: "Nu am venit niciodata la Hollywood pentru premii. Eu am venit ca sa fac filme bune. Nu vreau sa pare ca incerc sa ma strecor cumva ca sa obtin atentie".

 

Lansat oficial la Festivalul de Film de la Cannes, Nebraska prezinta povestea unui tata alcoolic, Woody (Bruce Dern) care calatoreste cu fiul sau de la Montana la Nebraska pentru a-si obtine premiul in valoare de un milion de dolari pe care crede ca l-a castigat. Fiul sau instrainat, David (Will Forte) este nevoit sa-l insoteasca, fara sa creada ca biletul este castigator, insa incearca sa se apropie de tatal sau.
 

 

 

Comparat cu The Last Picture Show (1971), Nebraska este un film in alb si negru, actiunea fiind plasata intr-un oras mic care se confrunta cu probleme financiare si culturale si in care locuitorii nu au nimic de facut, ocupatia lor principala fiind uitatul la televizor.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies