marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Side Effects: Rooney Mara si Channing Tatum spun nu drogurilor. Ultimul film din cariera lui Steven Soderbergh promite sa fie exploziv si captivant

Steven Soderergh a anuntat de ceva timp ca intentioneaza sa renunte la cariera de regizor si sa paraseasca Hollywood-ul. Si totusi in ultimii 2 ani, a facut 3 filme cu succes la public si critici (Haywire, Contagion, Magic Mike) si continua cu Side Effects, o drama despre industria medicamentelor si a substantelor ilegale. Regizorul sustine ca Side Effects este ultimul film din cariera, insa ramane de vazut daca se tine de cuvant de aceasta data.

Trailer pentru Side Effects: Rooney Mara si Channing Tatum spun nu drogurilor. Ultimul film din cariera lui Steven Soderbergh promite sa fie exploziv si captivant

Primul trailer pentru Side Effects este captivant si plin de adrenalina. Filmul urmareste povestea unei femei depresive, interpretata de Rooney Mara. Aceasta are atacuri de panica, imediata dupa ce sotul ei (Channing Tatum) se intoarce din inchisoare. Femeia este dispusa incerce un nou medicament si testeaza niste anti-depresive oferite de un doctor (Jude Law), ale caror interese fata de ea nu sunt doar de ordin profesional. Dar medicamentele sunt departe de a fi benefice, iar efectele secundare sunt ingrozitoare. In scurt timp, situatia scapa de sub control, iar personajele sunt prinse intr-o situatie ce ii impinge pe marginea prapastiei.

 

 

Asa cum si-a creat deja obiceiul, Soderbergh a adunat inca o data o distributie de vis, formata din ctori veterani, cu care  a mai lucrat: Jude Law (Contagion), Channing Tatum (Haywire, Magic Mike), Catherine Zeta-Jones (Traffic) si noua vedeta, Rooney Mara.

 

Regizorul care a captivat America cu filmele sale originale, Steven Soderbegh, se gandeste tot mai serios sa iasa din peisajul cinematografic, la doar 49 de ani, scrie Hollywood Reporter.  Soderbergh a creat filme celebre si premiate ca Traffic, seria Ocean's, Kafka, Sex, Lies, and Videotape, Erin Brockovich, Che, Contagion, Magic Mike. Soderbergh are in palmares un Oscar pentru cel mai bun regizor, pentru drama Traffic din 2000.

 

 

Daca Soderbergh confirma zvonurile aparute in presa de peste Ocean, Side Effect va fi ultimul sau film din cariera. Regizorul mai are in proiect un film pentru televiziune,  Behind the Candelabra,un film biografic despre Liberace, produs de HBO si in care apar Matt Damon si Michael Douglas.

 

Side Effects se va lansa in SUA pe 8 februarie 2013.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies