marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Transcendence: Johnny Depp este obsedat de inteligenta artificiala in filmul science-fiction produs de Christopher Nolan

Unul dintre cele mai asteptate filme science-fiction din urmatoarea perioada si-a lansat trailer. Johnny Depp apare in primul trailer pentru Transcendence, film produs de Christopher Nolan si regizat de Wally Pfister, colaboratorul sau de multi ani.

Trailer pentru Transcendence: Johnny Depp este obsedat de inteligenta artificiala in filmul science-fiction produs de Christopher Nolan

 

In Transcendence, Johnny Depp este  Dr. Will Caster, un cercetor si om de stiinta a carui personalitate este transferata total intr-un computer. Acesta va deveni obsedat de a creat o masinaria cu emotii, chiar daca metodele sale vor sfida orice regula.


"De peste 130.000 de ani, abilitatea noastra de a gandi a ramas neschimbata. Capacitatile exceptionale ale matematicienilor, inginerilor si ale speciliastilor in neuro-stiinta plaesc in comparatie cu calitatile A.I.Once online, o masinarie cu constiinta care va intrece limitele biologiei. In scurt, timp, puterea ei analitica va fi mai mare decat inteligenta colectiva a oricarei persoane nascute vreodata si din istoria lumii. Unii oameni de stiinta o numesc singuralitate. Eu o numesc transcendenta. "

 


Filmul este produs de Christopher Nolan si are o distributie de vis formata din Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara si Cillian Murphy.

Producatorii anunta ca ideea centrala a filmului este imortalitatea, dar ca exista si o poveste de dragoste puternica. "Fara sa spun prea multe, Transcendence este despre acel moment in care se ciocnesc constiinta umana si dezvoltarea rapida a tehnologiei. Va fi o poveste care se axeaza mai mult pe stiinta reala decat pe stiinta fictionala. Este un subiect care s-ar putea intampla in realitatea noastra cat de curand si asta il transforma intr-un film in care fiecare dintre noi se va identifica. Veti vedea o povestea despre dorinta omului de a insufla viata obiectelor".


Transcendence se va lansa in cinematografe pe 18 aprilie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies