marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Prometheus, unul dintre cele mai asteptate filme ale verii. De ce au ramas muti fanii dupa ce au vazut imaginile spectaculoase

"Big things have small beginnings" este una dintre replicile misterioase dezvaluite de cel mai nou trailer pentru Prometheus. Ridley Scott isi tine fanii pe jar si le ofera noi detalii despre prequelul seriei Alien, care a devenit unul dintre cele mai asteptate blockbustere din 2012.

Trailer nou pentru Prometheus, unul dintre cele mai asteptate filme ale verii. De ce au ramas muti fanii dupa ce au vazut imaginile spectaculoase

Noile imagini sunt si mai spectaculoase si dezvaluie putin din universul filmului, insa producatorii pastreaza misterul asupra actiunii, pentru ca fanii sa fie cu adevarat dati pe spate.

 

Trailerul lansat la Wonder Con le-a starnit curiozitatea celor care asteapta cu sufletul la gura luna iunie, cand vor putea vedea Prometheus. Charlize Theron, Noomi Rapace si Michael Fassbender apar in ipostaze inedite si dezvaluie mai mult despre personajele lor.

 

Ridley Scott, unul dintre cei mai apreciati regizori din lume, revine pe marile ecrane si se intoarce la stilul pe care l-a definit, horror-ul, cu Prometheus, prequelul de la Alien, una dintre cele mai celebre francize SF-horror din lume.


Actiunea din Prometheus se concentreaza in jurul unei echipe de exploratori care descopera un indiciu despre originea speciei umane pe Pamant si care ii conduce intr-o calatorie in cele mai intunecate colturi de pe Pamant.

Acolo au de dus o lupta terifianta pentru a salva rasa umana. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy.


Prometheus va elucida o parte din misterele care au invaluit toate cele 4 filme din serie: de unde provin creaturile care vor sa puna capat omenirii.Prometheus  se va lansa si in Romania, incepand cu 9 iunie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies