marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser trailer pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II: uite ce puteri de vampir are Bella, Kristen Stewart

Fanii seriei Twilight au explodat de fericire: primele 15 secunde din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II au fost lansate astazi pe intenet, iar isteria s-a declansat in randul cinefililor.

Teaser trailer pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II: uite ce puteri de vampir are Bella, Kristen Stewart

Cu 6 zile inainte de lansarea primului trailer oficial pentru  Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, producatorii de la Summit Entertainment le-au oferit o surpriza fanilor cu un scurt trailer in care apar cei trei eroi care au innebunit planeta: Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) si Jacob (Taylor Lautner).


Cele 15 secunde de imagini ne-o arata pe Bella fugind prin padure cu o viteza ametitoare - aceasta fiind una din noile ei puteri de vampir.  "Nu ma asteptam sa fii ca inainte" ii spune surprins Jacob Bellei, in timp ce Edward anunta bucuros: "Avem aceeasi temperatura acum."

 

Cu un buget de 131 milioane de dolari pelicula a fost filmata anul trecut in paralel cu penultima parte.Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.
 


Ultimul film este cel mai asteptat din serie, pentru ca fanii vor avea ocazia sa o vada pe Bella in postura de vampir. Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om - jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi.

 

Intr-un interviu oferit recen presei straine, Taylor Lautner, care joaca rolul  varcolacului neinfricat care se lupta pentru a-i castiga dragostea Bellei, a spus ca despartirea de colegi a fost una emotionanta:

"E un sentiment placut si trist in acelasi timp, pentru ca acest proiect este parte din viata noastra de atatia ani, dar stim ca fanii asteptau cu sufletul la gura sa vada deznodamantul. A fost emotionant la finalul filmarilor, pentru ca suntem uniti. Dar, cel putin 2 ani ne vom reintalni in formula completa pentru promovarea ultimului film".

 

Producatorii au anunata ca trailerul oficial al celui de-al cincilea film va fi lansat online pe 26 martie, dar norocosii din SUA il pot vedea inainte de premiera filmului The Hunger Games pe 23 martie.

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va intra si in cinematografele din Romania pe 16 noiembrie.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies