marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Captain America: The Winter Soldier: Chris Evans trebuie sa salveze lumea din mainile romanului Sebastian Stan

Unul dintre cele mai asteptate trailere s-au lansat. Fanii lui Captain America au ocazia sa vada imaginile spectaculoase din continuarea filmului lansat in 2011, dar si pe romanul Sebastian Stan care va fi eroul negativ in Captain America: The Winter Soldier.

Trailer spectaculos pentru Captain America: The Winter Soldier: Chris Evans trebuie sa salveze lumea din mainile romanului Sebastian Stan

 

Captain America: The Winter Soldier  este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga.

 

 


Robert Redford apare si el in trailer in rolul unui sef din cadrul unitatii S.H.I.E.L.D. Acesta ar fi primul blockbuster din cariera legendarului actor, unul dintre cei mai apreciati si respectati oameni din industria de film, recompensat cu numeroase premii si fondator al Festivalului Sundance.
 

 

 

Scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale.

 

 

Bucky Barnes este jucat de romanul Sebastian Stan, iar acum personajul sau este un asasin crud, cunoscut ca The Winter Soldier. Primul trailer nu ofera detalii despre originile sale sau cum a ajuns un inamic, insa povestea se anunta a fi captivanta si plina de efecte speciale in genul The Avengers.

 

 


   


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies