marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Frozen Ground: Nicolas Cage si Vanessa Hudgens se afla pe urmele unui criminal in serie care terorizeaza Alaska

Cu doua inainte de premiera oficiala, producatorii filmului The Frozen Ground au oferit publicitatii un nou trailer care ii are in prim plan pe Vanessa Hudgens si Nicolas Cage.

Trailer pentru The Frozen Ground: Nicolas Cage si Vanessa Hudgens se afla pe urmele unui criminal in serie care terorizeaza Alaska

Trailerul thriller-ului The Frozen Ground il prezinta pe Nicolas Cage in rolul unui detectiv care se afla pe urmele unui criminal in serie (John Cusack), ajutat de una dintre posibilele victime (Vanessa Hudgens) care a scapat din mainile lui.

 

Din distributia productiei in care Vanessa Hudgens joaca rolul unei dansatoare de striptease mai fac parte Radha Mitchell, Dean Norris si 50 Cent.


 

Actiunea filmului regizat de Scott Walker se bazeaza pe o poveste reala, a vanatorii unui ucigas in serie, Robert Hansen, care a ingrozit Alaska in anii '80. 

 

In Frozen Ground, Vanessa Hudgens joaca rolul lui Cindy, o dansatoare de striptease care incearca sa fuga din mainile unui criminal in serie. Aceasta face echipa cu un detectiv, interpretat de Nicolas Cage pentru a-l prinde pe Robert Hansen (John Cusack). Productia a fost filmata in Alaska, la sfaristul anului 2011, urmand sa ajunga in cinematografe din 23 august 2013.



Dupa lansarea The Frozen Ground, Nicolas Cage pregateste trei proiecte pentru urmatorii doi ani, cel mai important fiind Joe, un thriller in care joaca rolul unui fost condamnat care, dupa ce iese din inchisoare, se intoarce in Texas si incearca sa isi faca rost in viata, lansat in urma trecutul sau sumbru.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies