marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerele saptamanii: Zoolander 2, Gods of Egypt, The Huntsman Winter's War

In aceasta saptamana s-au lansat cateva dintre cele mai asteptate trailere. Astfel, cinefilii se pot delecta cu primele imagini din Zoolander 2, The Huntsman Winters War si Gods of Egypt.
 

Trailerele saptamanii: Zoolander 2, Gods of Egypt, The Huntsman Winter s War

Zoolander 2
Data lansarii: 12 februarie 2016
Regie:  Ben Stiller
Distributie:  Benedict Cumberbatch, Olivia Munn, Kristen Wiig


Dupa 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) si ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l impiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) sa distruga... lumea! Alaturi de ei vor fi Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, dar si Justin Bieber, Kanye West si frumoasa noastra romanca, Madalina Ghenea

 


The Huntsman Winters War

Data lansarii: 2016
Regie:  Cedric Nicolas-Troyan
Distributie:  Jessica Chastain, Chris Hemsworth, Emily Blunt

Cu mult inainte ca Ravenna (Theron), malefica regina, sa fie, aparent, invinsa de sabia curajoasei Alba ca Zapada, a fost martora plecarii din regat a surorii sale, Freya (Blunt), dupa ce aceasta a suferit o tradare care i-a frant sufletul. Freya, care are puterea de a ingheta orice inamic, si-a petrecut viata in castelul sau de gheata izolat crescand si pregatind o intreaga legiune de vanatori letali, printre care si Eric (Hemsworth) si razboinica Sara (Chastain), pentru a vedea ca preferatii sai au sfidat singura si cea mai importanta cerinta a sa: sa-si inghete pe vecie inima, ca sa nu se poata indragosti niciodata. Cand Freya afla despre moartea surorii sale, isi someaza soldatii sa duca Oglinda Magica la singura vrajitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odata ce descopera ca Ravenna poate fi readusa din adancurile aurite ale oglinzii, taramul magic va avea acum de infrunat o forta intunecata de doua ori mai puternica. E timpul ca armata lor sa se arate invincibila in fata celor doi razboinici alungati pentru ca au incalcat regula fundamentala a reginei lor. Dar e si timpul ca Eric si Sara sa lupte pentru a le invinge pe cele doua regine malefice, dar si pentru a reusi sa se apropie pentru totdeauna unul de celalalt.

 


Gods of Egypt

Data lansarii: 26 februarie 2016
Regie: Alex Proyas
Distributie:  Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau

Intriga din Gods of Egypt se declanseaza atunci cand unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Cand fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), in incercarea de a se razbuna, se alege cu ochii scosi, un singur om, un tanar hot indragostit de o sclava, se incumeta sa ajute la infrangerea zeului nebun.

 



Modifică setările cookies