marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul care a dezvaluit prea mult din noul film Star Wars. Cine ar putea fi personajul jucat de Daisy Riley

Cu o saptamana inainte de lansarea celui de-al saptelea filme din seria “Star Wars”, trailerul difuzat in China a suparat multi fani ai seriei, care se plang ca le-a stricat surpriza. ATENTIE: URMEAZA SPOILERE

Trailerul care a dezvaluit prea mult din noul film Star Wars. Cine ar putea fi personajul jucat de Daisy Riley

Trailerul a fost prezentat in China de o vedeta din aceasta tara – Lu Han , fost membru al unui boyband celebru – echipat si cu o sabie laser. Insa nu acest lucru i-a suparat pe fani, ci cele cateva secunde de film nemaivazute pana acum. Acestea ar dezvalui modul in care evolueaza intriga filmului, dar si cateva lucruri pe care fanii nu ar fi vrut sa le afle inainte de premiera. Clipul de doua minute incepe cu personajul negativ Kylo Ren, care il priveste pe Darth Vader drept idolul sau. Urmeaza o secventa extrem de controversata in care Rey (personajul lui Daisy Riley) ii spune robotului BB-8 ca originea ei este secreta.

Acest lucru a fost interpretat ca un indiciu ca Rey ar putea fi fiica lui Han Solo si a printesei Leia sau chiar a lui Luke Skywalker. In urmatoarele secvente, Rey, personajul lui John Boyega, Han Solo si Chewbacca se afla pe Milennium Falcon, ceea ce ar putea indica faptul ca Han si Chewie erau pe respectvia planeta pentru a o proteja pe Rey. Alte cadre inedite arata cum legendara nava se prabuseste pe o planeta inzapezita. Iar in final, Poe apare la bordul unei nave X-Wing pe care se afla si robotul BB-8, atacand baza imperiala. “Arata foarte mult ca A New Hope [al IV-lea film din serie]”, scrie Independent, preconizand ca imaginile din trailerul chinezesc vor da nastere unor speculatii intense.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies