marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru Batman v Superman: Dawn of Justice anunta unul dintre cele mai reusite filme cu super eroi. Imagini complete cu Wonder Woman si Lex Luthor

S-a lansat un nou trailer complet pentru  Batman versus Superman: Dawn of Justice, in cadrul conventiei Comic-Con care se desfasoara in aceste zile, la San Diego.

Trailerul pentru Batman v Superman: Dawn of Justice anunta unul dintre cele mai reusite filme cu super eroi. Imagini complete cu Wonder Woman si Lex Luthor

Fanii au avut ocazia, astfel, sa ii vada pentru prima data, in mai mult secvente, pe Gal Gadot, in costumul eroinei Wonder Woman, dar si pe Jesse Eisengerg, care il joaca pe Lex Luthor. Dar, mai mult, sunt scene din belsug cu Ben Affleck si Henry Cavill in rolurile celor mai populari super eroi din lume.

 


Ceea ce este clar din acest trailer extins este faptul ca “Batman versus Superman” este un follow-up la “Man of Steel”, care l-a reintrodus pe Superman in peisajul cinematografic.

Lex Luthor incearca sa-l convinga pe Bruce Wayne/Batman ca puterile special si extraordinare pe care le are Superman il pot transforma din erou in cea mai mare amenintare a acestei planete. O surpriza este si aparitia lui Jeremy Irons, care il interpreteaza pe Albert, valetul loial al lui Bruce Wayne.

 

Atmosfera este una melodramatica si apasatoare, iar filmul se anunta intens si spectaculos. Batman vs Superman: Dawn of Justice va continua atmosfera sumbra si aerul intunecat pe care le-a creat Christopher Nolan in trilogia "The Dark Knight". Decorurile au fost alese fix pentru aceasta pespectiva. "Daca trebuia sa fie sumbru si sa ploua, fix asta se intampla pe platou, am vrut sa pastram un realism" a mai spus Ben Affleck.

Filmul se lanseaza pe 25 martie 2016.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies