marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru The Hangover 3 anunta un final memorabil pentru cea mai profitabila comedie din toate timpurile: haita de lupi este vanata de Mr. Chow

It all ends here. Cei de la Warner Bros au lansat primul trailer oficial pentru The Hangover Part III, filmul care incheie trilogia.

Trailerul pentru The Hangover 3 anunta un final memorabil pentru cea mai profitabila comedie din toate timpurile: haita de lupi este vanata de Mr. Chow

 

Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms ajung iarasi in incurcaturi, insa de data asta se anunta o catastrofa de proportii in Las Vegas. Inamicul numarul 1? Celebrul Mr. Chow. Cine poate uita scena din primul fillm in care cei trei l-au gasit gol in portbagajul masinii?

 

Franciza The Hangover a fost lansata  in 2009, cand s-a lansat primul film. Succesul nebun pe care l-a avut comedia in vara lui 2009 i-a determinat pe producatori sa o transforme intr-o franciza. Primele doua filme au facut impreuna incasari mondiale de 1 miliard de dolari si i-au transformat pe Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms in staruri mondiale - salariile lor s-au marit considerabil pentru al treilea film. 

 

 

Revista Hollywood Reporter a scris in acest an ca Bradley Cooper a cerut pentru a treia parte a comediei un salariu de 15 milioane de $.

 

 

In noul film, celebrul grup format din Phil, Stu, Alan si Doug se va indrepta spre Tijuana, Mexic, pentru a-si salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De aceasta data nu este vorba de nicio nunta si de nicio petrecere pentru burlaci. Asa ca nimic nu ar putea merge rau, nu? Insa cand gasca de lupi pleaca la drum, toate pariurile se anuleaza.

 

 

Primele imagini ii arata pe cei trei aventurieri la o inmormantare, in timp ce Alan isi arata talentele vocale. Intr-una din scenele din trailer, Alan (Zach Galifianakis) decapiteaza o girafa si provoaca  un accident in lant pe autostrada. in film, va juca si Melissa McCarthy, cunoscuta din comediile Bridesmaids si Identity Thief.

 

The Hangover 3/ Marea Mahmureala 3 se va lansa in SUA pe 24 mai 2013, iar in Romania pe 31 mai 2013.



 


Galerie foto


Modifică setările cookies