marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trance, noul film regizat de Danny Boyle: James McAvoy, Rosario Dawson si Vincent Cassel in imagini sangeroase si sexy intr-un trailer interzis minorilor

"Trance" are trailerul saptamanii, desi imaginile i-au cam socat pe fani.Orice film al lui Danny Boyle atrage curiozitate, insa dupa lansarea unui trailer interzis minorilor - cel mai recent produs cinematic semnat de regizoul britanic, "Trance" a atras atentia cinefililor.

Trance, noul film regizat de Danny Boyle: James McAvoy, Rosario Dawson si Vincent Cassel in imagini sangeroase si sexy intr-un trailer interzis minorilor


Filmul Trance si-a lansat un trailer interzis minorilor. Imaginile de o violenta care aminteste de 127 Hours (2010) sau 28 Days Later... (2002)  si care poate poarta amprenta vizual-exuberanta din Trainspotting (1996) i-au convins pe fani ca Trance cu James McAvoy, Rosario Dawson si Vincent Cassel merita vazut. Chiar daca povestea pare ca a mai fost spusa de zeci de ori pana acum pe marile ecrane.


Plotul lui Trance dezvaluie un thriller psihologic ce implica o licitatie de arta, un tablou disparut, un avocat amnezic (James McAvoy), un gangster (Vincent Cassel) si o hipnoterapeuta (Rosario Dawson).

 

Cu vocea senzuala a lui Rosario Dawson pe fundal, aceasta apare si in scene de sex alaturi de James McAvoy,  trailerul il aduce pe Vincent Cassel in niste imagini mai greu de digerat:  intr-una din scenele fantasy ale filmului actorul are capul pe jumatate spulberat in urma unei impuscaturi.

 

“Nicio opera de arta nu merita pierderea unei vieti de om" anunta posterul filmului. Simon (James McAvoy ) nu-si aduce aminte insa a furat un foarte valoros tablou pe care Vincent Cassel il cauta cu incapatanare si fara sa se zgarceasca in a folosi violenta. Totusi, ceea ce pare sa functioneze mai degraba e starea de transa indusa prin hipnoza de Rosario Dawson, care e convinsa ca orice amintire incuiata in capul cuiva poate fi scoasa la suprafata daca ai cheia corecta.

Trance are premiera in Anglia in luna martie.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies