marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare incredibila. Cine este celebra actrita care a trecut prin aceasta schimbare si cum arata dupa ce isi da jos ochelarii si aparatul dentar

Daca ti-am spune ca femeia din imagine este unul dintre cele mai sexy modele pentru costume de baie si ca, de obicei, intoarce toate capetele la fiecare aparitie publica ne-ai crede? Ei bine, transformarea ei este incredibila in momentul in care isi da jos ochelarii si aparatul dentar.

Transformare incredibila. Cine este celebra actrita care a trecut prin aceasta schimbare si cum arata dupa ce isi da jos ochelarii si aparatul dentar

In varsta de 26 de ani, Brooklyn Decker face trecerea de la podium, la marile ecrane si pentru cel mai recent proiect cinematografic s-a supus unei transformari incredibile.
 

In viata reala o frumusete rapitoare, Brooklyn a acceptat sa-si altereze look-ul si sa se transforme intr-o tocilara autentica, punandu-si ochelari si aparat dentar. Cand au vazut-o pe platourile de filmare, nici macar apropiatii nu au recunoscut-o. Fanii de pe Instagram cu atat mai putin! Si nu e greu de inteles de ce.
 

Diferenta dintre Brooklyn cea reala si personajul ei din filmul "High school Brooklyn" e de la cer la Pamant, iar make-up artistii si stilistii trebuie sa fie mandri de transformarea pe care reusesc sa o obtina pentru marile ecrane.
 

Analizeaza si tu imaginile si spune-ne ce parere ai. Ai fi crezut vreodata ca cele doua personaje din imagini sunt una si aceeasi persoana?



La 26 de ani, Brooklyn Decker este cunoscuta pentru cariera de model, dar si pentru rolurile din Just Go with It (2011), Battleship (2012), What to Expect When You're Expecting (2012), urmand ca in aceast an sa apara in Stretch si Casual Encounters. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies