marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Meryl Streep in Margaret Thatcher! Cat de aproape este de Oscar!

Unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimele zile la Cannes a fost The Iron Lady - filmul biografic in regia lui Phyllida Lloyd. Primele imagini din pelicula care va fi lansata la finalul anului au creat senzatie.

Transformarea lui Meryl Streep in Margaret Thatcher! Cat de aproape este de Oscar!

Meryl Streep a pus ochii pe Oscar pentru rolul sau din biografia Femeia de Fier (The Iron Lady) unde o interpreteaza pe Margaret Thatcher, una dintre cele mai controverate figuri politice din Marea Britanie, fiind iubita si contestata in egala masura.


De la Cannes vin vesti bune: filmul va avea un sprijin puternic in SUA. Compania care a distribuit peste ocean castigatorul Oscarului din acest an, The King’s Speech, a cumparat drepturile pentru The Iron Lady.


"Am fost complet coplesit de interpretatea lui Meryl Streep in film" a declarat producatorul Harvey Weinstein dupa vizionarea unor scene.


Filmul in care Meryl Streep seamana izbitor cu Margaret Thatcher detaliaza prabusirea sanatatii prim ministrului britanic. Retrasa din viata publica, Margaret Thatcher, una dintre cele mai importante personalitati politice britanice ( mandatul sau ca premier fiind cel mai lung mandat continuu din istoria politica britanica) se afla intr-o stare de sanatate precara.


Intr-una din scenele din film, Margaret Thatcher vine sa-i ceara sfaturi sotului ei Denis (interpretat de Jim Broadbent).


"Momentul este foarte emotionant. Oamenii vor vedea o latura privata a baronesei Thatcher si o imagine trista despre cum s-a transformat viata sa" a declarat o sursa pentru Daily Mail.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies