marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea membrilor familiei Addams. Cum arata dupa 23 de ani regii comediei negre

In 1991, bazat pe animatia cu acelasi nume, comedia The Addams Family a facut furori in intreaga lume, iar la 23 de ani de la lansare personajele din film au ramas la fel de indragite.

Transformarea membrilor familiei Addams. Cum arata dupa 23 de ani regii comediei negre

Morticia si Gomez Addams, impreuna cu cei doi copii, Wednesday si Ougsley, unchiul Fester, Lurch, dar si ceilalti protagonisti: Tully Alfrod, Abigail Craven, Judge George Womack si Thing ne poarta intr-o minunata si palpitanta poveste despre magie, situatii pline de mister, pe alocuri infricosatoare.

 

Familia Addams este o familie destul de macabra, care traieste o viata ciudata intr-o casa cu decoruri sumbre. Cu un umor inedit, filmul prezinta peripetiile prin care trec contabilul Tully Alfrod si familia sa atunci cand incearca sa puna la cale un plan diabolic pentru a le fura averea sotiilor Addams. Pentru a-si pune in aplicarea ideile, acestia isi trimit fiul adoptiv, Gordon Carven, sa locuiasca alaturi de membrii familiei Addams si sa se prefaca ca este Fester, fratele disparut de 25 de ani al lui Gomez. 

 

 

La 23 de ani de la lansarea filmului care a facut incasari de aproape 200 de milioane de dolari, multi dintre actorii din The Addams Family nu si-au mai continuat cariera in lumea cinematografica.

 

La 62 de ani, Anjelica Huston (Morticia Addams) a ramas in atentia producatorilor de la Hollywood, insa proiectele sale din ultimii ani nu au mai fost la fel de importante. Actrita s-a retras din viata publica in urma cu doi ani, dupa moartea sotului sau, Robert Graham, insa anul trecut a revenit dupa filmarile de la serialul Smash. Pentru rolul din The Addams Family, Anjelica a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

 

 

Pentru Raul Julia (Gomez Addams), destinul nu a fost la fel de ingaduitor, iar in 1994 acesta a murit din cauza unei boli necrutatoare, cancer la stomac. Printre cele mai reprezentative roluri ale sale se numara cele din filmele Two Gentleman of Verona, Tempest, Kiss of the Spider Woman si The Burning Season.

 

Christina Ricci (Wednesday Addams) si-a inceput cariera in cinematografie chiar la inceputul anilor '90, rolul din The Addams Family fiind cel care a propulsat-o. De atunci, actrita care acum are 33 de ani, a jucat in numeroase filme, cele mai cunoscute fiind Casper (1995), The Opposite of Sex (1998), Sleepy Hollow (1999), Monster (2003), Bel Ami (2012) si The Smurfs 2 (2013).

 

 

Jimmy Workman (Pugsley Addams) a cunoscut succesul doar pentru acest rol. Desi a mai jucat in cateva filme, in 2004 acesta s-a retras din cinematografie, iar acum lucreaza ca tehnician pe platoruile de filmare. 

 

 

Carel Struycken (Lurch) sau uriasul de 2.13 m s-a remarcat in serialul Star Trek: The Next Generation (1987-1992), iar apoi in The Addams Family. Dupa aparitiile in Oblivion (1994) si Oblivion 2: Backlash (1996), actorul de 64 de ani a mai aparut in cateva proiecte cu buget redus, majoritatea timpului dedicandu-l pentru pasiunea sa, fotografia.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies