marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

31 de transformari care te lasa fara cuvinte: rolurile in care nici actorii nu se recunosc

Marii actori de la Hollywood ne-au demonstrat de-a lungul timpului cat sunt de devotati meseriei lor cand au intrecut limitele si au trecut prin transformari extreme pentru roluri de senzatie. Fie ca au facut lucruri complet neobisnuite sau si-au supus corpul la chinuri groaznice, acestia au reusit sa impresioneze o planeta intreaga cu schimbarile lor memorabile.

31 de transformari care te lasa fara cuvinte: rolurile in care nici actorii nu se recunosc

FOTO 31 de transfomari care te lasa fara cuvinte

 

Actoria cere sacrificii si marii actori de la Hollywood au inteles asta pe propria lor piele, cand au trecut prin schimbari radicale fizice pentru a intra in pielea personajelor lor.

 

Unii ne-au socat prin cat au slabit, altii au devenit irezistibili prin muschii proeminenti, dar toate aceste schimbari au fost urmarile unor antrenamente drastice.

 

 

Christian Bale si Michael Fassbender au decis sa isi testeze limitele corpurilor pentru unele dintre cele mai bune roluri din cariera lor: ambii actori au ajuns doar piele si os pentru Masinistul, The Fighter, respectiv Hunger.

 

La polul opus se afla Eric Bana si Rusell Crowe: Eric Bana a mancat numai junk-food multe luni pentru rolul din Chopper, in care este greu sa iti dai seama ca joaca acelasi actor care i-a dat viata lui Hector in Troia.  Gladiatorul Russell Crowe a trecut si el printr-un regim plin de hamburgeri, pentru rolul din Body of Lies, in urma caruia a avut probleme cu colestereloul care atinsese pragul critic.

 

 

Nici actritele nu s-au ferit de transformari drastice: Nicole Kidman si Charlize Theron au castigat Oscarul cu doua roluri memorabile, in care sunt de nerecunoscut. In 2011, Glenn Close i-a uimit pe toti si ea in Albert Nobbs, in care joaca rolul unui barbat, iar machiajul senzational i-a lasat masca pe toti.



Modifică setările cookies