marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 3: 200 de milioane $ in prima saptamana de lansare. 5 motive pentru a vedea filmul

Mult mai bun decat ultima parte Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers 3  este in cursa pentru a deveni  productia cu cea mai buna saptamana de deschidere din 2011.

Transformers 3: 200 de milioane $ in prima saptamana de lansare. 5 motive pentru a vedea filmul

articole relationate

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

Hollywood Reporter scrie ca filmul  este asteptat sa stranga in SUA in prima saptamana a lansarii in cinema 200 de milioane de dolari. In prima zi a lansarii productia a strans 13.5 milioane de dolari, insa valul de oameni este asteptat sa dea navala in sali in weekend.


Presa americana scrie ca Transformers 3 nu reuseste sa atinga elementul de "surpriza" cu care primul film din serie a dat lovitura, insa va fi una dintre cele mai mari productii ale verii.  Regizat de Michael Bay  SF-ul are un buget de 250 milioane  de dolari.

5 motive pentru a vedea filmul:

1. Transformers 3 inseamna inainte de toate efecte speciale. Secventele de pe luna sunt minunate, desi povestea se cam pierde pe final unde scenele de lupta dintre Decepticoni si Autoboti  fura showul. Una din secventele care va vor prinde este cea a sariturilor cu costumele speciale de pe Willis Tower din Chicago.


2. Bumblebee si Optimus Prime. Povestea celor 2 a fost mai "umana" decat cea dintre Shia LaBeouf si Rosie Huntington-Whiteley numita "ingrozitoare" in film ca actrita. Desi inca nu realizam de ce cei doi aleg sa apere Pamantul si nu planeta lor - Cybertron, Bumblebee si Optimus Prime au lasat "oamenii" in urma la capitolul "acting"


3. John Turturro si Alan Tudyk  au  avut cateva din cele mai tari secvente din pelicula in rolurile lui Simmons si Dutch. Scriitor si fost agent CIA - Turturro  a avut cateva dintre cele mai amuzante replici din film.

4. Prima parte a filmul este mai incitanta. Povestea se contruieste mai bine: Optimus Prime il trazeste pe  Sentinel si totul pare sa se lege. Pacat ca plotul se rupe pe final.


5. Rosey Huntington - Whiteley. Multi o vor sfatui sa ramana mai bine la cariera de model. Chiar daca  a fost aproape insuportabila ca actrita, arata bine si multe pacate i se vor trece cu vederea.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies