marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 3 a strans 370 de milioane de dolari in 5 zile. Cum va arata Transformers 4!

Transformers: Dark of the Moon a dominat in acest weekend box oficce-ul din SUA unde a batut recordul pe 2011 si a devenit al treilea film din istorie ca nivel de incasari la lansare la nivel international. Hollywood Reporter scrie ca producatorii isi fac planuri pentru Transformers 4.

Transformers 3 a strans 370 de milioane de dolari in 5 zile. Cum va arata Transformers 4!

articole relationate

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

Productia regizata de Michael Bay a strans in acest weekend incasari de 97.4 milioane de dolari si a atins un total de 162 de milioane de dolari in SUA.  Cifrele reprezinta un record pentru weekendul din apropierea Zilei Independentei.

La nivel global  Transformers: Dark of the Moon care incheie trilogia robotilor ce lupta pentru a apara planeta a bifat o noua cifra uimitoare - 370 de milioane de dolari scrie .boxofficemojo.com.

Vestile despre un Transformers 4 nu s-au lasat mult asteptate.  Cum va arata acesta?

Desi Michael Bay a fost sceptic in aceasta privinta iar Shia LaBeouf a spus categoric ca nu va mai juca in seria Transformers, studiourile Paramount Pictures au alte planuri. Presa americana vorbeste despre un reboot al seriei - iar la capitolul regizori este trecut  si numele lui Steven Spielberg.


Unul dintre producatorii filmului ( care a avut un buget de 200 de milioane de dolari) Don Murphy a declarat cu cateva zile in urma ca se gandeste la o a doua trilogie Transformers. "Nu stiu sigur ce se va intampla, dar cu siguranta se va realiza o a doua trilogie" a declarat acesta.

Vezi aici trailere pentru toate filmele din box office-ul actual din SUA!


Animatia cu masini Cars 2 ( incasari de 25.1 milioane de dolari) si comedia Bad Teacher cu Cameron Diaz  si Justin Timberlake ( cu incasari de 14.1 milioane de dolari) au completat podiumul in  acest weekend.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies