marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: regizorul Michael Bay a lansat prima imagine oficiala cu Mark Wahlberg, cum va arata noul film din serie

Fanii seriei Transformers au un nou motiv de bucurie. Regizorul Michael Bay a postat pe site-ul sau prima imagine oficiala de la filmarile celei de a patra parti din serie.

Transformers 4: regizorul Michael Bay a lansat prima imagine oficiala cu Mark Wahlberg, cum va arata noul film din serie

In imagine, apare atat Michael Bay, cat si noul star al francizei, Mark Wahlberg, impreuna cu echipa de filmare.


Bay a anuntat ca al patrulea film va fi inceputul unei noi povesti, cu o distributie complet noua, dar si roboti noi. Primele zvonuri lansate de presa americana sustin ca pe langa Decepticoni si Autoboti, vor aparea si Dinobotii, insa nu a fost confirmat oficial.

Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4.

 

Intre timp, Wahlberg  il va inlocui pe actorul american, Shia LaBeouf. Producatorii au postat si doua clipuri in care arata cum transforma orasul Detroit intr-unul chinez, ca apoi sa-l distruga din temelii.
 

Transformers 4, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. Jack Reynor  va fi  pilot de curse,  Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg, in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia.

Din distributie vor mai face parte si Sophia Myles,  Peter Cullen  care il va interpreta pe Optimus Prime, Kelsey Grammer care va interpreta un rol negativ si Stanley Tucci. Productia Transformers 4 va fi lansata  pe 29 iunie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies