marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4 se muta in spatiu. Cat va costa ultimul film din serie regizat de Michael Bay

Michael Bay se intoarce la proiectul sau de suflet in aceasta vara, cand vor incepe filmarile pentru Transformers 4. Imediat dupa ce incheie productia filmului Pain&Gain, va inceoe munca la cel de-al patrulea film din franciza Transformers.

Transformers 4 se muta in spatiu. Cat va costa ultimul film din serie regizat de Michael Bay

Regizorul de 47 de ani a stat de vorba cu cei de la Los Angeles Times si le-a oferit mai multe detalii despre intentiile sale legate de Transformers 4. De curand, acesta a spus ca distributia va fi una cu totul noua si ca robotii vor fi restilizati.

Insa, Bay a explicat de ce nu va fi un reboot (film care porneste de la povestea anterioara insa sunt dezvoltate alte idei pentru a crea o noua serie) si ca este posibil ca actiunea sa aiba loc in spatiu.



"Nu vreau sa spun ca este un reboot, nu este cuvantul potrivit, pentru ca oamenii se vor gandi imediat ca facem ca la Spider-Man, povestim inceputul.  Noi luam povestea pe care o stiti cu totii, spusa deja in cele trei filme, si o ducem intr-o noua directie. Cele trei filme stau la baza noului film. M-am intalnit cu scenaristul deja si am discutat cateva posibilitati. L-am lasat sa se gandeasca, iar saptamana viitoare ne intalnim sa vedem cum ne putem apuca de treaba." a spus Michael Bay pentru Los Angeles Times.


Dupa declaratia lui Bay, presa si fanii se intreaba daca Optimus Prime va renunta la Sam si aventurile sale pe Pamant pentru o noua calatorie in spatiu.

"Cred ca da, sincer asa pare firesc. Vreau sa schimb ceva, dar nu cred ca o sa il fac un SF complicat. De asta aceste filme au avut atat de mult succes, pentru ca sunt accesibile." a mai spus Bay.


Se pare ca Transformers 4 va avea parte de un buget mult mai mic decat al treilea film dn serie, redus cu 30 de milioane de dolari. Daca Transformers: Dark of the Moon a costat 195 de milioane de dolari, e posibil ca urmatorul film sa coste in jur de 165 de milioane de dolari. Dar este clar ca Bay va parasi seria dupa ce lanseaza acest film.


"Este dificil sa gasesti pe cineva care a facut acest gen de filme si e capabil sa faca fata acestui proces creativ complicat si sa aduca ceva nou. Dar am decis ca acesta va fi ultimul meu film in aceasta serie si sper ca cel ce-mi urmeaza sa aduca un nou tip de actiune si sa continue cu succes ce am inceput eu" a spus Bay despre plecarea sa defintivia din seria care l-a facut celebru si care a adus incasari de 2.6 miliarde de dolari.

In 2007, Transformers  inspirat din jocurile Hasbro a creat un adevarat fenomen si a strans incasari la nivel mondial de 700 de milioane de dolari. Filmul a lansat cariera unuia dintre cei mai talentati tineri actori, Shia LaBeouf, si a transformat-o intr-un sex simbol pe Megan Fox. Michael Bay, numit regele blockbusterelor, isi demonstra "maestria" la capitolul efecte speciale.

 

 

In 2009, a urmat Transformers: The Revenge of the Fallen, care  a depasit incasarile primului film, ajungand la 837 de milioane de dolari. Desi nu a fost la fel de bine primit de critici si este considerat cel mai slab din serie, al doilea film a fost mai bine realizat la nivel vizual si le-a oferit spectatorilor o aventura intr-o lume dominata de roboti gigantici care iti taie rasuflarea la orice aparitie.

 

 

In 2011, Michael Bay a optat pentru 3D in realizarea celui de al treilea film din franciza, Transformers: Dark of the Moon iar colaborarea dintre Bay si Spielberg a dat roade inca o data.Producatorul executiv al seriei, Steven Spielberg le-a spus celor de la Entertainment Weekly ca "Bay a inventat un nou gen si detine formula secreta. Poti sa te simti enervat de stilul sau sau te poti distra la maxim."

 

Transformers 4 urmeaza sa fie lansat in iunie 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies