marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers: Age of Extinction are cel mai bun debut al anului in box-office in SUA si cel mai bun din istorie in China: sumele spectaculoase pe care le-a incasat

Transformers:Age of Extinction s-a lansat ca un adevarat blockbuster in box-office-ul global. Asa cum era de asteptat, noul film al lui Michael Bay n-a avut rival si a facut incasari spectaculoase de 100 de milioane de dolari numai in SUA si a debutat cu 90 de milioane in China, cel mai bun debut din istorie pe piata chineza.

Transformers: Age of Extinction are cel mai bun debut al anului in box-office in SUA si cel mai bun din istorie in China: sumele spectaculoase pe care le-a incasat

articole relationate

 

Al patrulea film din franciza Transformers, Age of Extinction, este primul blockbuster al anului care atinge pragul de 100 de milioane de dolari in box-office, la debut, depasind astfel Captain America; The Winter Soldier, X-men:Days of Future Past. Pe pietele straine, filmul cu roboti a avut un succes fenomenal si a incasat deja 200 de milioane de dolari. Adevarata surpriza a venit din China, acolo unde Transformers: Age of Extinction a strans 90 de milioane de dolari in primul weekend, cea mai buna suma din istorie obtinuta de vreun film in debut, in cinematografele chineze, informeaza Hollywood Reporter.

 

 

Filmul a primit din partea fanilor calificativul A in CinemaScore, adica acestia s-au distrat si le-a placut fanilor, in ciudat recenziilor proaste oferite de critici. La fel ca si pana acum, fanii adora seria cu roboti, insa criticii sunt nemultumiti de stilul superficial al lui Michael Bay. De asemenea, acesta este filmul cu cel mai bun debut in cinematografe din cariera lui Mark Wahlberg.

 

 

 

Totusi, nu e de mirare ca filmul a avut un astfel de succes in China, avand in vedere ca a fost partial filmat in China, in regim de coproductie intre Paramount Pictures si compania chineza de stat China Movie Channel si a avut si staruri din China in distributie. Insa, ce inseamna asta pentru piata de film mondiala?

 

Va fi un an mare pentru Hollywood la China, a doua piata de film din lume. Filmul lui Michael Bay arata faptul ca piata de film din China este valoroasa si poate sa o depaseasca pe cea din SUA, asa cum arata statisticile din ultimii ani, care sustin ca in cativa ani China va conduce box-office-ul global.  Age of Extinction a avut un asa succes rasunator pentru ca s-a investit serios in campania de promovare, tinand cont ca este produs in parteneriat cu chinezii, a rulat in foarte multe cinematografe din intreaga China: din 20 de sali, 19 erau IMAX. Chinezii s-au inghesuit sa vada filmul si pentru ca regaseau staruri locale ca Li Bingbing, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

Dupa evenimentele din "Transformers 3", rasa umana incearca sa se refaca, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamantului. Insa un grup influent de oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul ca oamenii sa invete ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forteaza limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, in vreme ce Pamantul devine centrul de interes al unei amenintari stravechi a Transformerilor. Pe langa distributia hollywoodiana - Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci si Kelsey Grammer -, in film au jucat si actori din China, printre care Li Bingbing.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies