marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Transformers: Age of Extinction" cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur. Care au fost cele mai slabe productii ale anului

Filmele "Transformers: Exterminarea", "The Interview", "Urma scapa turma" si "Sex Tape" se vor "bate" pentru titlul de cel mai prost film al anului 2014, la premiile Zmeura de Aur din februarie, potrivit unei liste cu potentiali nominalizati publicate pe internet.

Transformers: Age of Extinction cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur. Care au fost cele mai slabe productii ale anului


Cu aproximativ doua saptamani inainte de anuntul oficial al nominalizarilor pentru premiile Zmeura de Aur (Golden Raspberry Awards), site-ul GoldDerby.com a publicat listele scurte cu posibilii nominalizati la categoriile cel mai prost film, cel mai prost remake, cel mai prost scenariu, cel mai prost cuplu sau distributie, cel mai prost regizor, cel mai prost actor si cea mai proasta actrita, in rol principal si secundar.


Astfel, filmul "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", are noua nominalizari, adica cele mai multe, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor (Michael Bay), cel mai prost sequel (continuare a unui film, n.r.), cel mai prost scenariu si cel mai prost actor in rol secundar si cea mai proasta actrita in rol secundar (Kelsey Grammer, Nicola Peltz si Sophie Miles).

 


Pe locul al doilea privind numarul de nominalizari se afla pelicula "Urma scapa turma/ A Million Ways to Die in the West", regizata de Seth MacFarlane. Filmul, care a fost prost primit de critici, are opt nominalizari la Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor si cea mai proasta actrita (Charlize Theron).

 

Filmele "Saving Christmas", "Sex Tape", "Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules" si "A Haunted House 2" au cate sase nominalizari, potrivit listei publicate pe internet, in timp ce "Pompeii", "The Expendables 3: Eroi de sacrificiu" si "Transcendence: Viata dupa moarte", in care joaca Johnny Depp, au cate cinci nominalizari.

Cameron Diaz se afla pe lista cu potentialele nominalizate la categoria cea mai proasta actrita cu doua filme, prin prestatiile sale in filmele "Sex Tape" si "Cealalta femeie/ The Other Woman". Diaz se afla si pe lista pentru cea mai proasta actrita in rol secundar, pentru prestatia din filmul "Annie".

Controversata comedie "The Interview", regizata de Seth Rogen, are patru nominalizari, inclusiv pentru cel mai prost film si cel mai prost actor, cu doi candidati, Seth Rogen si James Franco.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies