marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trei blonde, un film: Cameron Diaz, Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow joaca impreuna in One Hit Wonders

Cele mai tari blonde ale momentului din industria filmului Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon si Cameron Diaz se pregatesc de o comedie muzicala - One Hit Wonders.

Trei blonde, un film: Cameron Diaz, Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow joaca impreuna in One Hit Wonders

Pelicula scrisa de Ryan Murphy creatorul serialelor de televiziune “Glee” si “Nip/Tuck” si al filmelor “Eat Pray Love” si “Running with Scissors" este povestea a trei cantarete care dupa ce au scos un singur hit minune in anii '90, carierele lor au murit subit, insa cele 3 blonde decid sa formeze un grup pentru a recuceri gloria pierduta.


Cameron Diaz, Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow vor juca pentru prima data impreuna intr-un musical iar alaturi de ele si-ar putea face aparitia Beyonce si actorul Andy Samberg.


Murphy va fi si regizorul peliculei produse de Sony Pictures. Regizorul si scenaristul a cunoscut un succes imens cu serialul muzical pentru adolescenti Glee lansat in 2009 si difuzat de postul Fox. Serialul a castigat 4 Globuri de Aur si a primit peste 20 de nominalizari la premiile Emmy.
 


Murphy mai lucreaza la un inca un proiect in care sunt implicate nume grele. Drama “The Normal Heart” va urmari amploarea pe care a luat-o  virusul HIV in orasul New York intre anii 1981 – 1984, cand activistul si scriitorul homosexual Ned Weeks (Mark Ruffalo) a decis sa lupte impotriva flagelului denumit la acel moment “cancerul homosexualilor”. Din distributie fac parte Alec Baldwin, Julia Roberts si Matt Bomer.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies