marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trilogia lui Batman ia sfarsit fara niciun fel de referire la Jokerul lui Heath Ledger. Vezi 4 clipuri noi spectaculoase din The Dark Knight Rises

Regizorul Christopher Nolan a declarat ca urmatorul sau film "The Dark Knight Rises", cel care pune capat trilogiei lui Batman, nu va face nicio referire la Joker, personajul negativ interpretat de regretatul Heath Ledger in The Dark Knight din 2008.

Trilogia lui Batman ia sfarsit fara niciun fel de referire la Jokerul lui Heath Ledger. Vezi 4 clipuri noi spectaculoase din The Dark Knight Rises

"Jokerul nu apare in acest film si nu facem nicio referire la el. Este un lucru la care am tinut foarte mult datorita relatiei mele cu Heath si a experientelor din timpul filmarilor de la The Dark Knight.


Nu am vrut sa profit de pe urma unei tragedii reale, avem personaje noi, o continuare a povestii lui Bruce Wayne/Batman  iar Jokerul nu este implicat sub nicio forma" a declarat regizorul Christopher Nolan pentru revista Empire.


Pe 22 ianuarie 2008, la doar 28 de ani, actorul australian Heath Ledger s-a stins, dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Moartea sa i-a lasat fara cuvinte pe toti fanii sai, insa el ramane in amintirea lor drept unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si care a scris istorie cu rolul despre care se spune ca i-a adus moartea, Jokerul din The Dark Knight


The Dark Knight a fost lansat la 6 luni dupa moartea sa iar Heath Ledger a fost premiat post mortem pentru rolul sau cu un Oscar si un Glob de Aur.

 

The Dark Knight a avut un succes colosal la public si a facut incasari de 100 de milioane de dolari in doar doua zile de la lansare. La 4 ani de la lansare, The Dark Knight se afla in topul celor 11 filme care au trecut de 1 miliard de dolari ca incasari. A fost prima pelicula din istorie care a ajuns pe prima pozitie in topul celor mai bune filme de pe IMDb in doar 2 zile de lansare.


Continuarea sa - Cavalerul Negru: Legenda renaste ii aduce in rolurile principale pe Christian Bale, Tom Hardy,  Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway (Catwoman), Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt. Filmul va fi lansat in Romania incepand cu 27 iulie 2012. Ultimul film al trilogiei ni-l aduce pe Bruce Wayne/Batman la 8 ani de la momentul in care a luat asupra sa crimele lui Harvey Dent. Super eroul are de infruntat cel mai periculos rival al sau -  Bane jucat de Tom Hardy.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies